| Autoru |
Poruka |
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
A sto zabranio? Je l od onog incidenta kad su mu Hrvati ukrali jahtu? Kod nas postoji 33 pink kanala, majkooo milaaa ja ne znam sta se tu bre pusta, al zamisli govedo sta radi, pusta najavu filmova koji ce biti na ovom obicnom pinku sto se ne placa misli ljudi ce videti kako se xtra fimovi pustaju pa ce da plate za taj pink movie i ostale eee eno im sipak
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Jooj sorry Jeste maneken i voditelj i pink pijar ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Vlada Stanojevic , sto sada vodi jutarnji vikendom ja svako jutro rano ustajem zbog njega a prije toga je vodio taj Marko iz VB1 sto je bio sa Enom Popov
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Ma kakvi ukrala nego mislio da moze kako hoce,e neces,zaplijenili mu jahticu,pa ti gledaj,onda je on zqbranio Pink putem kabelske,inace htio je on uvesti pink Hr,prije jedno pet sest godina,ali nije proslo to....
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Cekaj zar nije vodio Nemanja od Milene,pa se zabavljao s onom balerinom Draganom sto je bila treca u Farmi 2?
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
ma da vi biste samo nesto tudje ide mi na zivce taj zeljko mitrovic a jos vise ljudi koji daju pare za pink kanale dok je ovaca bice i sisanja
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Bradpresto Pitt je napisao: Cekaj zar nije vodio Nemanja od Milene,pa se zabavljao s onom balerinom Draganom sto je bila treca u Farmi 2? oo covjece boziji ja izgleda pisem sama sa sobom napisala sam ti iznad da prvi par zvezda granda su bili MARKO I ENA IZ VB a JESTE I nEMANJA JE VODIO NEKO VREME
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Ma mora se postovati zakon u nasim teritorijalnim vodama,ako postuju Abramovic,Ecclestone i drugi tajkuni pa mora i Željko,hahahhahahah
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Marka toga neznam...a Buba,,,
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
bitno je da znas Bubu izgleda da su je sutnuli jer je pravila skandale
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: bitno je da znas Bubu izgleda da su je sutnuli jer je pravila skandale Cuj to!?Vidi ti Bube. Cccccc,nema vise dobri voditelja,svi biraju kao mlade,ali nista to nevalja,,,,ma ne...
|
|
|
|
|
|
|
|