Idem jutros na posao...prilaze mi sege ( sege su ulicni kriminalci...i oni imaju svoje kvartove koje drze..ne napadaju samo bijelce, nego sve..bijelci su posebna sorta jer su oni hodajuci dolari)...Treba iz jedne ulice da izadjem na glavnu cestu, i velika je guzva. I prlaze i traze da otvorim prozor..ja pocinjem da se smijem u auti i pitam ih sta hoce...otvori kazu prozor.
Nema straha, dan je , jutro je..iako nije nikakvo pravilo, ali ne osjecam da ce da me provociraju.
Otvorim ja ono malo prozor...kad kazu..svako jutro ces uci kako treba bez cekanja, ali daj nam nesto

...Reko dogovoreno, svako jutro ovako i imate po cokoladu ili keks od mene...Kazu, ali madaaaaaaammmmm, lova lova lova...Ne moze, ili ili..i ja krenem zatvarati prozor..kad kazu 'ce bon madam', dogovoreno!!...i ako vam bilo sta treba, tu smo

Imam nove ''prijatelje'' na cesti...hmmmm....moze, ali igramo po mojim pravilima. Predlozit cu im da ih ucim citati i pisati...sve su to ulicna djeca, nisu losi, ali su mali kriminalci...
Zaustavise promet, ubacise me u kolonu i mahnuse hehe...sutra ce da me cekaju sa keksom, ali ce bez obzira na dogovor opet da me traze para..to im je mentalitet, to im je u krvi.