|
Autoru |
Poruka |
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
SHE je napisao: ma mislim da su voajeri da....lavovi voajeri ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Jao ne kontam,hahhahahhaha,a tako sam radoznao,jel li bila Molena tu,,,
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Bradpresto Pitt je napisao: SHE je napisao: ma mislim da su voajeri da....lavovi voajeri ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Jao ne kontam,hahhahahhaha,a tako sam radoznao,jel li bila Molena tu,,, jeste bila,i pozdravila te puno rekla mi je da mozes da budes moj kolko mi srce zeli odma sam se slozila
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
SHE je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: SHE je napisao: ma mislim da su voajeri da....lavovi voajeri ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Jao ne kontam,hahhahahhaha,a tako sam radoznao,jel li bila Molena tu,,, jeste bila,i pozdravila te puno rekla mi je da mozes da budes moj kolko mi srce zeli odma sam se slozila Hahahah,ma daj,mene si nasla,,,,
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
sto bre pitt sta tebi fali? p.s.aj ne gnjavi sa postovima,ne volim to ![[b6667.gif] [b6667.gif]](./images/smilies/b6667.gif)
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
SHE je napisao: sto bre pitt sta tebi fali? p.s.aj ne gnjavi sa postovima,ne volim to ![[b6667.gif] [b6667.gif]](./images/smilies/b6667.gif) Kojim postovima,jesi li s posvadala s Megi opet,,,
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Bradpresto Pitt je napisao: SHE je napisao: sto bre pitt sta tebi fali? p.s.aj ne gnjavi sa postovima,ne volim to ![[b6667.gif] [b6667.gif]](./images/smilies/b6667.gif) Kojim postovima,jesi li s posvadala s Megi opet,,, ma kakvi posvadjala nema je nigde dal masta nesto,ko bi ga znao....koga?
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
SHE je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: SHE je napisao: sto bre pitt sta tebi fali? p.s.aj ne gnjavi sa postovima,ne volim to ![[b6667.gif] [b6667.gif]](./images/smilies/b6667.gif) Kojim postovima,jesi li s posvadala s Megi opet,,, ma kakvi posvadjala nema je nigde dal masta nesto,ko bi ga znao....koga? Ma pusi negdje na njivi nesmije doma,,,hahahaah,ali ce je odati dim,,,,
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
e bio si ti u pravu pitt gledam slusam,citam i ima pitte,ovde raznih profila ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
SHE je napisao: e bio si ti u pravu pitt gledam slusam,citam i ima pitte,ovde raznih profila ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Ma ima,za svakog ponesto ko u Bozjoj basti,,hahahhahah
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
**bem ti sunce za mene nema ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Google [Bot] i 31 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|