|
| Autoru |
Poruka |
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
*Twilight* je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Javno te uzbuđuje jel,opalaaaaa,vidi vidi,i ti se ohrabrila,sta ce reci,,,,p tebi u inat... samo da me ne zoves KONZERVOM  Hhahahhh,ma salim se,nisi ti konzerva.ja cu te opustiti,,,,,hahahahhah
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Emanuella je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Emanuella je napisao: jel sto mi ne rece prije da i ja znam ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) Niste!?Ja cuo da jeste,reko necu vas smetati,,,,,p jbt moram dolazit svaki dan na forum da znam sta mi se desava u zivotu Sa strane se bolje vidi,cekaj,taj Cane ti nije frajer,ne cujete se i to,jel!?
|
|
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
veče ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
vece Boss Pite,ma svi forumasi su ko moja djeca
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
Bradpresto Pitt je napisao: *Twilight* je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Javno te uzbuđuje jel,opalaaaaa,vidi vidi,i ti se ohrabrila,sta ce reci,,,,p tebi u inat... samo da me ne zoves KONZERVOM  Hhahahhh,ma salim se,nisi ti konzerva.ja cu te opustiti,,,,,hahahahhah nemoj kad te molim... dosta mi opustanja za ceo zivot! pedu mi se opustilo, grudi... ma sve daj nesto malo zategnuto i cvrsto Boss cao ga i tebi
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Emanuella je napisao: vece Boss Pite,ma svi forumasi su ko moja djeca Kako mislis kao djeca!?Sve ih volis jel,ne ja sam mislio da si ti s tim Canom u ljubavnoj i erotskoj vezi,gdje sam ja pogresno proracunao,,hahahahh
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Tw ne brini,dogovorit cemo se,,,,hahahahahah
|
|
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

|
ljubavno/erocka ha aham,hebemo se u mozak 24/7
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Emanuella je napisao: ljubavno/erocka ha aham,hebemo se u mozak 24/7 Pa sta mu fali solidan je momak i komunist on,,,buhahahahahah,i ti brate mili izabiras,,,,cccccc,jes da si lijepa i to,ali daj malo,,,
|
|
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

|
ae a di si to tako ljepo cuo o mojoj ljubavno end erockoj vezi msm imam nekoliko takvih veza.... pa ako vec sve to zanima da vam ispricam o svim mojim deckima
|
|
|
|
|
| Korisnici koji su trenutno na forumu: Baidu [Spider] i 417 gostiju |
|
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|