|
| Autoru |
Poruka |
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Emanuella je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Emanuella je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Ok ako ti je tu sram napisati odgovori mi na pp....hihihih mhm,sva sam stidljiva Ok onda odgovori,ali iskreno nemoj muljat.... odgovorila baby Jao sorkač,nisam vidio pp...
|
|
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
znas da nema pp kod mene
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Emanuella je napisao: [zenskismeh.gif] znas da nema pp kod mene Ma znam to sve kazu,a sve pepeišu,samo da te opomenem kako ces pisati dragi ti je tu,,,hihihihih...p
|
|
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

|
na kojeg tocno mislis ![[mislim.gif] [mislim.gif]](./images/smilies/mislim.gif)
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Emanuella je napisao: na kojeg tocno mislis ![[mislim.gif] [mislim.gif]](./images/smilies/mislim.gif) Pa na Caneta TiRexa,vi ste kolko znam zaljubljeni jedni u drugo,,,,,p
|
|
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

|
jel sto mi ne rece prije da i ja znam ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
hellooooooooo
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Emanuella je napisao: jel sto mi ne rece prije da i ja znam ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) Niste!?Ja cuo da jeste,reko necu vas smetati,,,,,p
|
|
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
Bradpresto Pitt je napisao: Javno te uzbuđuje jel,opalaaaaa,vidi vidi,i ti se ohrabrila,sta ce reci,,,,p tebi u inat... samo da me ne zoves KONZERVOM 
|
|
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

|
Bradpresto Pitt je napisao: Emanuella je napisao: jel sto mi ne rece prije da i ja znam ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) Niste!?Ja cuo da jeste,reko necu vas smetati,,,,,p jbt moram dolazit svaki dan na forum da znam sta mi se desava u zivotu
|
|
|
|
|
| Korisnici koji su trenutno na forumu: Baidu [Spider] i 417 gostiju |
|
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|