|
| Autoru |
Poruka |
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Вучица je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Vucce,kad sam bio prije par godina na jednom ovdasnjem chatu,bio sam s desetak zenski na kavi,naravno prijateljski,i s nekim sam i dodanas u kontaktu,,,,,kuiš ne!? то чет, форум.. ово... оно... то је све нешто невидљиво и замаскирано БреДкасти... нет-пиксели крију права лица које већина не жели да открије јбга мени је требало 2 год да скачим.... ја пијем кофи само визави и то знају људи који ме јесу упознали у тој некој баштици с сунашцем као декором... и наравно са свима и јесам у контакту, јер мени ово неслужи маШкаради... разимеш ли ти мене сад м?! Ma razumijem apsolutno,ali inicijacija je ovdje ili na slicnim mjestima,a onda ljudi se cuju,nađu,neki profuraju neki se i ozene,,,a naštica svakako jos kad bude toplije vrijeme,u tome i je bit,,,,p
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Ja sam Lazo,pošten,vjeruj mi,koliko god mi sutjeli o tome,,,p
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
aham ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
LaYa je napisao: aham ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif) Ma da sad reci da nisam,a znas da jesam,,,,,p
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
aha ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
je l' gled'o neko tenis sad
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
ja jok ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
LaYa je napisao: aha ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif) Dobro,ajde mi navedi barem tri moja nepostenja,,,,p
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Bradpresto Pitt je napisao: Ma razumijem apsolutno,ali inicijacija je ovdje ili na slicnim mjestima,a onda ljudi se cuju,nađu,neki profuraju neki se i ozene,,,a naštica svakako jos kad bude toplije vrijeme,u tome i je bit,,,,p аха јел те сад разумем како треба ти у ствари оћеш да иницираш с мен кафу у баштици ил погреших јопет? ![[m04110.gif] [m04110.gif]](./images/smilies/m04110.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
podsljemenac, ko te dira
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
|
|
|
| Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 558 gostiju |
|
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|