|
| Autoru |
Poruka |
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Bradpresto Pitt je napisao: LaYa je napisao: Pitt...mani ti Lazu..imas ti pametnija posla Hahhahahaha,trenutacno nemam,napravio posao,doruckovao,,,,,pa reko,,,, Kako nemas? Imas ovek, rekao si da si dosao naci zenu, tako da...nemas ti 'leba od mene.
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Вучица je napisao: е БреДкасти код мене очи у очи не значи да се скајпишемо већма да сркучемо кофи у некој баштици ако ме разумеш м Ma naravno,ali dok se to ne dogodi,da smo blize bila bi kava svakako,ne samo s tobom nego sa svima koji to hoće,ja sam za druzenje uzivo definitivno,,,,p
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Pite sedi na vrucu stolicu tamo... hoces li...
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
helouuu
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
LaYa je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: LaYa je napisao: Pitt...mani ti Lazu..imas ti pametnija posla Hahhahahaha,trenutacno nemam,napravio posao,doruckovao,,,,,pa reko,,,, Kako nemas? Imas ovek, rekao si da si dosao naci zenu, tako da...nemas ti 'leba od mene. Sta ti nisi zena,,hahahahahah,e ako te ja,,,,p
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Zdravo iskra
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Искра данкић ![[flower.gif] [flower.gif]](./images/smilies/flower.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Vucce,kad sam bio prije par godina na jednom ovdasnjem chatu,bio sam s desetak zenski na kavi,naravno prijateljski,i s nekim sam i dodanas u kontaktu,,,,,kuiš ne!?
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Iskra pozdrav 
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Bradpresto Pitt je napisao: Sta ti nisi zena,,hahahahahah,e ako te ja,,,,p Ne onakva kakvu ti trebas Iskra ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
| Korisnici koji su trenutno na forumu: Majestic-12 [Bot] i 494 gostiju |
|
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|