|
| Autoru |
Poruka |
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
LaYa je napisao: Po odgovorima,,,čemu... oblacima  Pa nisam ja reko da si ti dosadna, jel tako?Tako je.
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Pitt...mani ti Lazu..imas ti pametnija posla
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Naopak je napisao: LaYa je napisao: Po odgovorima,,,čemu... oblacima  Pa nisam ja reko da si ti dosadna, jel tako?Tako je. Sam pita,sam daje odgovor. Kad budem ti reci, izvini sto ja ti ne pirim nego kazem kako mi jeste.
Poslednji put menjao LaYa dana 26 Maj 2013, 12:49, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
е тако нешто БреДкасти нема шаМсе једино кад полудим па купим ту скаламерију само ми јоште тој фале па да биднем комплетирана фоол ![[nesvest.gif] [nesvest.gif]](./images/smilies/nesvest.gif)
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
godisnja doba se menjaju, klima i drzave menjaju imena ali Brat Pit ostaje isti 
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
LaYa je napisao: Pitt...mani ti Lazu..imas ti pametnija posla Hahhahahaha,trenutacno nemam,napravio posao,doruckovao,,,,,pa reko,,,,
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
LaYa je napisao: Naopak je napisao: LaYa je napisao: Po odgovorima,,,čemu... oblacima  Pa nisam ja reko da si ti dosadna, jel tako?Tako je. Sam pita,sam daje odgovor. Kad budem ti reci, izvini sto ja ti ne pirim nego kazem kako mi jeste. Nemam ja potrebu da kazem tebi da si dosadna, zasto bih to radio?
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Vucice pa to je dobro,,ihhhhh neznas ti,oci u oci,oci sve govore,,,,razumiješ,,,p
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
A tebi bi Lazo bilo isto pametnije da nabavis taj Skype,umjesto da se prepires s postenim ljudima,,,hiihhiihhii...P
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
е БреДкасти код мене очи у очи не значи да се скајпишемо већма да сркучемо кофи у некој баштици ако ме разумеш м
|
|
|
|
|
|
|
|
| Korisnici koji su trenutno na forumu: Majestic-12 [Bot] i 494 gostiju |
|
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|