Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
ko to?jel ja? meni je ova slika novija i nije iz naftalina 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
hahahhaha.. ajd BRE nemo me zaebavas ![[images/smilies/dostavise1.gif] [images/smilies/dostavise1.gif]](./images/smilies/images/smilies/dostavise1.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
znaci nisam ja  hajde onda napisi ko sta izvlaci?..jel opet neki tracevi bas nisam cula nikakav trac iz net svijeta ima...ihaha...stooo godina
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Boze petraaaaaaa ![[krstise.gif] [krstise.gif]](./images/smilies/krstise.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
nisam ja petra...opet si me s nekim zamjenila haha a sta cu....moram  niko vise nece ni da tracari...nema novih pa se izvlace oni iz naftalina jbg...morat cu i ja nesto po tom pitanju da poduzmem... sve mi zao sto nisam cuvala neke stare pp-ove i mailove i ostalo...pa da s emalo zagolicamo svi hihihi 
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
cuj traca uvek ima.. jel tako tako je samo zavisi kako ko na to gleda.. i dal slusa il zacepi oba uha u ovom slucaju turi cvidže i ne vidi slova ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
jbt samo mene ti tracevi zaobilaze i kod mene ih nema jel tako, tako je.....
Uglavnom me nasmiju..pa cak i oni o meni
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
pa to ti kazem ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Ne možeš me ubediti da snovi ne postoje! Već samo da ih nemaš!
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
ko je to meni došao