Autoru |
Poruka |
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
znaš kad če nas puste u EU nikad ![[hanghead.gif] [hanghead.gif]](./images/smilies/hanghead.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Pustice na u EU kad svi se proderemo EEUREKAAAAAAAAAAAAA:))
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
e baš
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Vucice sto se tice clanka, pa taj ministar je predstavljen kao cudo od eksperta ekonomije koji je zavrsio yale univerzitet. a vidis ispostavilo se da je zavrsio kod Karica cija je stranka deo ove danasnje vlasti. A sto se Karica tice, bili su jedan od stubova ondasnje vlasti i imali sve kombinacije otvorene. Kao i zeljko mitrovic. i onda se sa parama izvukli i promenili dres. posle su ga menjali redovno i menjace ga ubuduce. Naravno ne znaci da nisu napravili i dobre stvari. Jesu ali kad se svedu racuni, obicni tajkuni...
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
прочитај боље Ц, исти су га стипендирали... ал није то поента, поената је у омаловажавању свега што је ок и за сваку похвалу а нпр дизање у небо свега што је травестија чиста.
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
znam Vucice da su mu dali stipendiju. utoliko gore. ja ne mislim da su oni nesto dobro uradili, naprotiv... Njima su data ogromna sredstva i prostor a oni su osnovali svoj fax svoju tv, svoju banku, svoju fondaciju, muzicku produkciju, i od toga nista nije ostalo a pare su izvukli i otisli. a posle svega toga, sada su deo vlasti. a za dizanje u nebesa svega ostalog, slazem se sa tobom. ali sve je to politika, interesi, pare...
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Juuuuuuuu - Jednom sam igrao 15 dana bez prestanka - priznaje jedan pacijent. U strahu da će pokvariti rezultat u igrici ako odu do toaleta, zavisnici nose pelene, ne kupaju se, a frižider premeštaju u spavaću sobu.http://www.24sata.rs/vesti/svet/vest/su ... 2977.phtml
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Senka samo ti i dalje igraj fb igrice  )
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46265
|
MeGi je napisao: Senka samo ti i dalje igraj fb igrice  ) Ma jok...prestala sam...samo jednu igram trenutno...onu što mi je Nikita preporučila...
|
|
|