Autoru |
Poruka |
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Iskra razumem ekrema i duleta i suprugu, oni bukvalno nemaju od cega da zive i na sve bi pristali samo da im se plati. ovo sa farmom im je bingo. ali ove bivse estradne velicine ne razumem, era i zorica markovic... i nije im prvi put. mazohizam neki je u pitanju 
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Cas , pravo da ti kažem ne znam šta je u pitanju al mislim da nasem narodu to više ne moze biti simpatično ne posle svega šta smo prošli i šta prolazimo. Pa i ovaj Ekrem ko dvorska luda .. ma idi bre
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
nuša
|
|

rang

Pridružio se: 19 Feb 2013, 18:18 Postovi: 576
|
vuja kojic je napisao: nuša je napisao: malo sam bacilo oko na naslove tema, ne kužim...je li u Srbiji na nekoj tv "farma", zar je moguće da vi to pratite, gledate, kad je tu brdo naslova na tu temu....tužna sam ako je tako. sve je ovde jedna velika farma seko,tužni smo i mi al džaba nam Opasan način zaglupljivanja...žao mi djece, čemu se uče.....izgleda da dnu nema kraja...užas!!!
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Nuša našem dnu na žalost nema kraja .. tonemo brzinom svetlosti
|
|
|
|
|
nuša
|
|

rang

|
Iskra je napisao: Nuša našem dnu na žalost nema kraja .. tonemo brzinom svetlosti Nemojte...jednostavno je, isključite tv a djeci čitajte i pričajte.
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
nuša je napisao: vuja kojic je napisao: nuša je napisao: malo sam bacilo oko na naslove tema, ne kužim...je li u Srbiji na nekoj tv "farma", zar je moguće da vi to pratite, gledate, kad je tu brdo naslova na tu temu....tužna sam ako je tako. sve je ovde jedna velika farma seko,tužni smo i mi al džaba nam Opasan način zaglupljivanja...žao mi djece, čemu se uče.....izgleda da dnu nema kraja...užas!!! nema,a rekli ukinuće pink čim dođu na vlast.... a ja 5. oktobra išo da gutam suzavac za budućnost svoje dece a još mi uz to razbili šoferku na golfa.....kaže ćale što ti glvu ne razbiše,upravu bio čovek
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
megi jesi ukapirala o čemu sam mislio,daj opusti se....piši kao što misliš
|
|
|
|
|
nuša
|
|

rang

|
vuja kojic je napisao: nuša je napisao: vuja kojic je napisao: nuša je napisao: malo sam bacilo oko na naslove tema, ne kužim...je li u Srbiji na nekoj tv "farma", zar je moguće da vi to pratite, gledate, kad je tu brdo naslova na tu temu....tužna sam ako je tako. sve je ovde jedna velika farma seko,tužni smo i mi al džaba nam Opasan način zaglupljivanja...žao mi djece, čemu se uče.....izgleda da dnu nema kraja...užas!!! nema,a rekli ukinuće pink čim dođu na vlast.... a ja 5. oktobra išo da gutam suzavac za budućnost svoje dece a još mi uz to razbili šoferku na golfa.....kaže ćale što ti glvu ne razbiše,upravu bio čovek ha ha.... pa zar i Ti Brate Brute.... ![[nene.gif] [nene.gif]](./images/smilies/nene.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
nuša je napisao: Iskra je napisao: Nuša našem dnu na žalost nema kraja .. tonemo brzinom svetlosti Nemojte...jednostavno je, isključite tv a djeci čitajte i pričajte. moje dete to ni ne gleda tako da ja taj problem nemam pričamo uopšteno
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
|
Opasan način zaglupljivanja...žao mi djece, čemu se uče.....izgleda da dnu nema kraja...užas!!![/quote]nema,a rekli ukinuće pink čim dođu na vlast.... a ja 5. oktobra išo da gutam suzavac za budućnost svoje dece a još mi uz to razbili šoferku na golfa.....kaže ćale što ti glvu ne razbiše,upravu bio čovek[/quote] ha ha.... pa zar i Ti Brate Brute.... ![[nene.gif] [nene.gif]](./images/smilies/nene.gif) [/quote]jesam,a kući žena i ćera 5 meseci....a moj stric i ćale opisali ove deset godine ko da im neko ispričao.... i danas me zezaju...
|
|
|
|
|
|