|
| Autoru |
Poruka |
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
ahahahaha ma ne u tom smislu
Vec ti ucesnici, te ludosti ta gledanost vec je sve vidjeno, svaka sledeca je dosadna
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
MA što je bilo tako posebno u Farmi 2?
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
MeGi je napisao: ahahahaha ma ne u tom smislu
Vec ti ucesnici, te ludosti ta gledanost vec je sve vidjeno, svaka sledeca je dosadna Pa je,bila je ekipa a i bilo je vise novaca,mada i ona 3 nije bila losa ona kad je onaj udarao čvoke onaj imitator,,,,kako se zvao već,,,,
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
GiGi je napisao: MA što je bilo tako posebno u Farmi 2? Bio je rat Milos Bojanic,Maca,Firci,Djus ... Zaludila totalno ljude, znas kad je i na vestima bila zbog neprimernog ponasanja, prostakluka, nasilja,svadja.... hteli ukinuti ali nisu.
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Jao da...Lunin i Mijin tata je bio...sjećam se....to je dakle bila ta dvojka... 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Je l mislis na Gagija, Funky G? Jee, bio je i on i ona Maja Odzaklijevska..... ta farma je bila najpopularnija jer je bilo najvise svadja i nisu bile dosadne svadje kao na ovoj sada...
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: GiGi je napisao: MA što je bilo tako posebno u Farmi 2? Bio je rat Milos Bojanic,Maca,Firci,Djus ... Zaludila totalno ljude, znas kad je i na vestima bila zbog neprimernog ponasanja, prostakluka, nasilja,svadja.... hteli ukinuti ali nisu. Ma nezna ti Gigi te likove,uglavnom bilo je zestoko,bio je onaj Nemanja i Milena,kao jel te poljubio tu ili tu,,hahahahahaha,pa onaj Raka,,,sto je posao iza plastenika,pa Deki....
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Ne Megi...mislim na Firčija...Luna i Mia su njegove kćeri... 
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Da u prvoj Farmi je bila i Marina Perazic,i hrkala je ono ko pilana u Selnicama,a njen bivsi Firči u Farmi dva,,,,kad je Megi dosla na Net,,,hahahah
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Daaa Deki kralj kad se nesto sa rakom prepirao i kazao "Bistra voda daleko roni" ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Hahahah nemam pojma Gigi, al znam da ovaj Gagi isto ima cerku Lunu ona sto bila sa Cecinim sinom al znam sve traceve ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
| Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 468 gostiju |
|
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|