| Autoru |
Poruka |
|
mmm
|
|

rang

Pridružio se: 21 Sep 2012, 23:56 Postovi: 4935
|
Auuuu Gigi..to mi niko nikada nije rekao.. moras da znas da sam ja pre svega postenjacina pa tek onda kolekcionar zlata.. i ne veruj svojim ocima..veruj meni
|
|
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Hodam bez glave, setim se da je imam samo kad naletim na vrata, banderu, saobraćajni znak... Nego, mmm treba da nam da neke informacije za koje smo platili, zar ne ? ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
|
|
mmm
|
|

rang

|
Boske,ne zevzeci me.. kada stigne tozla onda informacije..nista na dodjem ti
|
|
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
Vidim ja da će morati daska da radi. ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
mmm je napisao: Auuuu Gigi..to mi niko nikada nije rekao.. moras da znas da sam ja pre svega postenjacina pa tek onda kolekcionar zlata.. i ne veruj svojim ocima..veruj meni ![[smilie_girl_303.gif] [smilie_girl_303.gif]](./images/smilies/smilie_girl_303.gif) Dobro ću razmislit o ovome... Znala sam...gotovo je...udario glavom i ima amneziju...Boss koliko se ja sjećam, samo sam ja platila...ccc... ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
GiGi je napisao: Boss koliko se ja sjećam, samo sam ja platila...ccc... ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif) Ko li je ovde udario ? ![[mislim.gif] [mislim.gif]](./images/smilies/mislim.gif)
|
|
|
|
|
|
|
mmm
|
|

rang

|
niko jos nije platio..dok ne stigne autobus nista ne verujem
a da ja informacije ipak prodam Skandalu..oni uredno placaju
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Boss je napisao: GiGi je napisao: Boss koliko se ja sjećam, samo sam ja platila...ccc... ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif) Ko li je ovde udario ? ![[mislim.gif] [mislim.gif]](./images/smilies/mislim.gif) A vidi ga...magare jedno...još me i ludom radi... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
Ja sam u šoku ![[caj.gif] [caj.gif]](./images/smilies/caj.gif)
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Boss je napisao: Ja sam u toku ![[caj.gif] [caj.gif]](./images/smilies/caj.gif) Znam da jesi...dobro je to... ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|