| Autoru |
Poruka |
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
GiGi je napisao: Ma neka skače...  Iskro...jel ti se javio što sin? Kako je?  jeste D super je mogu ti reći dopada mu se jeste tempo al ipak drugačije nego kod nas
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Znači dobro se snašao...  A koliko ostaje tamo? Vučice...uživaj... ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Vule Gigi oko 6 meseci al dok se ne vrati ne verujem tako mi je i ćera rekla pa ostala
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Eh...i ja znam dvije sestre koje su išle tamo...jedna se vratila i kaže da joj se uopće ne sviđa tamošnji život...a druga našla ljubav i ostala... 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
znaš kako ne mogu svi da se prilagode , eto vidiš ma da  mislim da će se on više i bolje prilagoditi u odnosu na ćeru
|
|
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
Вучица je napisao: ја одок малко да радим мсм ред је пискарамо се после ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif) ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif) tako, raduj se
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Iskra je napisao: znaš kako ne mogu svi da se prilagode , eto vidiš ma da  mislim da će se on više i bolje prilagoditi u odnosu na ćeru Ma nisu svi isti...nemaju isti karakter i temperament...nekima treba duže da se naviknu na nove stvari... Al eto...i kćer se uspjela prilagoditi kad je na kraju ostala tamo... 
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
GiGi je napisao: Iskra je napisao: znaš kako ne mogu svi da se prilagode , eto vidiš ma da  mislim da će se on više i bolje prilagoditi u odnosu na ćeru Ma nisu svi isti...nemaju isti karakter i temperament...nekima treba duže da se naviknu na nove stvari... Al eto...i kćer se uspjela prilagoditi kad je na kraju ostala tamo...  vidim ja da ćemo svi mi polako preći tamo na kraju velja i ja neko treba da ugasi svetlo i zaključa vrata ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Iskra je napisao: vidim ja da ćemo svi mi polako preći tamo na kraju velja i ja neko treba da ugasi svetlo i zaključa vrata ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Pa čuj...zašto ne...život je jedna velika avantura... Misliš da bi se mogla naviknuti na život tamo?
|
|
|
|
|
|
|
|