| Autoru |
Poruka |
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Naopaki..pozz
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
  evo i pesma aj ziveli
|
|
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
jasta Casual..ti bi mene da drogiras..Alkohol..i red bul..pa da poletim..hehhehehe
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Opa Chivas...brete Cas ti znas znanje
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

|
Julia je napisao: casual je napisao: evo me slavim pobede na cak dva takmicenja  hoces da popijes nesto ako ti placas...aj ...ocemo veceras ili sutra msm..tamo..znas vec aj sutra cemo isto sve jel ufff  Naopak druze chivas dvanaestica 
|
|
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
casual je napisao: Julia je napisao: casual je napisao: evo me slavim pobede na cak dva takmicenja  hoces da popijes nesto ako ti placas...aj ...ocemo veceras ili sutra msm..tamo..znas vec aj sutra cemo isto sve jel ufff  Naopak druze chivas dvnaestica  hmmm..aj , al enmo da mi mesas civas i red bul..ne odgovaram ya postupke... ![[smiley1298.gif] [smiley1298.gif]](./images/smilies/smiley1298.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Dobro vece svima cmomkic na nosic .... Bas uvek potrefim kad treba da dodjem ...vidje picaaaaaaaaaa ![[raz_020.gif] [raz_020.gif]](./images/smilies/raz_020.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Dobro vece Nikita...
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

|
|
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Cas pesma je super taman ide uz Civas ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
|
|
|