Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 27 Jul 2025, 07:11

Autoru Poruka
Picard
Post  Tema posta: Re: Moram nesto da kazem  |  Poslato: 11 Sep 2013, 23:30
Korisnikov avatar
P
P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58

Nikita je napisao:
Pic se mnogo uobrazio! Eto rekla sam pa nek ide zivot !

hehehe, otkud sad to :)
di si Niki šećeru

Vrh
LaYa
Post  Tema posta: Re: Moram nesto da kazem  |  Poslato: 11 Sep 2013, 23:32
Korisnikov avatar
Laki

Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12

ne svidja mi se ovaj na slici gore,
taj trougao na dole, pa ovo upalo sastrane
a pantalone svukao do ...
ma bljak

Vrh
casual
Post  Tema posta: Re: Moram nesto da kazem  |  Poslato: 11 Sep 2013, 23:33
Korisnikov avatar
*
*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31

Senka
Naravno da je Beograd primio te ljude, gde bi inace otisli? Imas li Senka predstavu koliko je momaka iz Beograda izginulo u tim ratovima?
Svima je to bolna rana ali ne znam iz kog razloga popljuvaste Beograd.
Akcenat je na farmi, na promovisanju seljane. jeftina edukacija. Polovina ih je tamo na skidanju sa kokaina i heroina. Pa kad se posvadjaju i pobiju, fiju fiju... ko je kome skinuo decka, ko ima celulit, ko je vise hitova imao... krajnje je vreme da se sa promocijom tog vrste mentaliteta i nacina ponasanja i shvatanja zivota prestane.
neka traje farma, svadba 48 sati, veliki brat, menjam zenu, ali zabraniti emitovanje na tv sa nacionalnom frekvencijom. neki stream i neka se prze svi sto vole takvu vrstu realityja.

Vrh
Picard
Post  Tema posta: Re: Moram nesto da kazem  |  Poslato: 11 Sep 2013, 23:34
Korisnikov avatar
P
P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58

LaYa je napisao:
ma bljak

[crysmiley1.gif]

Vrh
Nikita
Post  Tema posta: Re: Moram nesto da kazem  |  Poslato: 11 Sep 2013, 23:37
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44

LaYa je napisao:
ma bljak

Iss bre ....ja cu da se utepam nadje li jos koju slikicu slicnu , kod njega bas pase ono ...svaki dan u svakom pogledu napreduje ...uh uh ....ajde ne smem da vise gledam , izbalavicu ovde sve ....Pic preaci preko sebe neki peskir , da mi oci ne poispadaju [lola.gif] [zenskismeh.gif] sta ce vam coroskop na forumu koja ce da kuca na slepo a ne ume [zenskismeh.gif]

Slika

Vrh
LaYa
Post  Tema posta: Re: Moram nesto da kazem  |  Poslato: 11 Sep 2013, 23:41
Korisnikov avatar
Laki

Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12

uopce mi se ne svidja
onaj na krevetu bio lepsiji
mada onaj sa onom travkom u ustima otkida

Vrh
Senka
Post  Tema posta: Re: Moram nesto da kazem  |  Poslato: 11 Sep 2013, 23:48
Korisnikov avatar
Vječita sanjalica
Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07

casual je napisao:
Senka
Naravno da je Beograd primio te ljude, gde bi inace otisli? Imas li Senka predstavu koliko je momaka iz Beograda izginulo u tim ratovima?
Svima je to bolna rana ali ne znam iz kog razloga popljuvaste Beograd.
Akcenat je na farmi, na promovisanju seljane. jeftina edukacija. Polovina ih je tamo na skidanju sa kokaina i heroina. Pa kad se posvadjaju i pobiju, fiju fiju... ko je kome skinuo decka, ko ima celulit, ko je vise hitova imao... krajnje je vreme da se sa promocijom tog vrste mentaliteta i nacina ponasanja i shvatanja zivota prestane.
neka traje farma, svadba 48 sati, veliki brat, menjam zenu, ali zabraniti emitovanje na tv sa nacionalnom frekvencijom. neki stream i neka se prze svi sto vole takvu vrstu realityja.

Imam predstavu Cas...naravno...zato i ne želim dalju priču na ovu temu jer su to žive rane mnogima,još uvijek...
Niko nije popljuvao BG,niti to iko može.
Beograd doživljavam kao veliki grad,otvorenog srca i duše,u kojem kao i svugdje ima i ljudi koji ne vole pridošlice.
Ne želim da generalizujem.
Ne volim pominjanje izbjeglica ama baš nikako.Jer ništa gore nema od osjećaja da negdje nisi dobrodošao,a nemaš kud drugdje.
Farma je nebitna,kao i svi drugi rijalitiji.
A onaj ko želi gledati,naći će načina,budi siguran.
Ovdje,na forumu,pratimo taj rijaliti jer se većina nas upoznala upravo komentarišući farmu,ja od druge.
I pogledam ponekada,i opustim se gledajući,često se i nasmijem.
Eto.

Vrh
MAD BOOKSELLER
Post  Tema posta: Re: Moram nesto da kazem  |  Poslato: 12 Sep 2013, 00:02
rang
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33

Пре пар страна сам писао о једном догађају у Плани.
Хтео сам да кажем да се људи стално и свуда селе и пресељавају. То нема везе ни са ратовима, ни са бедом у сиромашним крајевима, ни са глобалним загревањем ни са светском економском кризом... Хтео сам да кажем и то да то нема везе само са Београдом, ни са Ријеком, ни са Чачком, ни са Бањалуком, ни са Великом Планом.
То је у људској природи, да се селе и да иду где им се чини да им је лепше, боље, сигурније...

Сад сам се пресабро и установио да сам живео у шест различитих места. Дакле живео, што подразумева макар две године у месту. 7+2+12+2+14, а 15. августа је било 20 година како сам у Београду. У чему је ствар?
Увек сам се прилагођавао, уклапао у обичаје средине. Никад нисам злоупотребљавао гостопримство људи и места у којима сам живео. Не бих желео да ме разумете погрешно, али увек сам у свакоме од тих места нешто оставио или допринео. Увек сам узвратио оно што сам од тих људи и места добио. А да нису нешто могли да ми пруже, не бих тамо ни отишао, не бих тамо живео. До данас нисам покидао везе ни са једним од тих места. То што сам у Београду и што радим овај посао који радим, омогућава ми да тим људима и местима и данас узвраћам љубав.

Али постоје проклети људи, којима никад и нигде није добро, колико је њима дупе зинуло и колико су им очи велике. Полажу право на све што виде, само узимају и отимају. И руше све пред собом и поред себе, рачунајући ту и оне људе који су им руку пружили.
Ти људи увек имају више од оних који су им помогли. И ништа не узвраћају, ни људима, ни местима где су своје куће направили. Увек и непрестано траже све више. Стално надзиђују, дозиђују, проширују... Крше државне, а још више људске законе и добре обичаје. И стално су незадовољни.

Говоре како је Београд (Крагујевац, Јагодина, Бањалука, Ријека, Сомбор...) селендра, како су људи лоши, како су градови прљави, како су сви лењи и неваспитани, како је тамо одакле су дошли све било другачије, људи су часни, свако почисти пред својом авлијом, људи су вредни, куће су веће, намештај је модернији, уређаји су савременије, фабрике су боље...
Извинте, а ко вас је то преварио па дођосте у овај град, у ову селендру звану Београд, Крагујевац, Јагодина, Бањалука, Ријека, Сомбор... међу ове неваспитане ленчуге и на ове прљаве улице.
Што не остасте у вашим земаљским рајевима?

Дакле, нема лоших градова и места. Свако место је добро за човека који поштује људске законе и обичаје. Човек ће увек радити за добробит својих суграђана и вароши у којима живи. Јер ако тим људима и тим варошима буде боље, биће боље и њему. Увек треба најпре пружати. А онда нешто и очекивати.

Нечовек никада ништа не пружа, нити очекује. Само отима, граби... и пљује!

Vrh
Molena
Post  Tema posta: Re: Moram nesto da kazem  |  Poslato: 12 Sep 2013, 00:14
Korisnikov avatar
*VIP*

Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49

MAD BOOKSELLER je napisao:
Пре пар страна сам писао о једном догађају у Плани.
Хтео сам да кажем да се људи стално и свуда селе и пресељавају. То нема везе ни са ратовима, ни са бедом у сиромашним крајевима, ни са глобалним загревањем ни са светском економском кризом... Хтео сам да кажем и то да то нема везе само са Београдом, ни са Ријеком, ни са Чачком, ни са Бањалуком, ни са Великом Планом.
То је у људској природи, да се селе и да иду где им се чини да им је лепше, боље, сигурније...

Сад сам се пресабро и установио да сам живео у шест различитих места. Дакле живео, што подразумева макар две године у месту. 7+2+12+2+14, а 15. августа је било 20 година како сам у Београду. У чему је ствар?
Увек сам се прилагођавао, уклапао у обичаје средине. Никад нисам злоупотребљавао гостопримство људи и места у којима сам живео. Не бих желео да ме разумете погрешно, али увек сам у свакоме од тих места нешто оставио или допринео. Увек сам узвратио оно што сам од тих људи и места добио. А да нису нешто могли да ми пруже, не бих тамо ни отишао, не бих тамо живео. До данас нисам покидао везе ни са једним од тих места. То што сам у Београду и што радим овај посао који радим, омогућава ми да тим људима и местима и данас узвраћам љубав.

Али постоје проклети људи, којима никад и нигде није добро, колико је њима дупе зинуло и колико су им очи велике. Полажу право на све што виде, само узимају и отимају. И руше све пред собом и поред себе, рачунајући ту и оне људе који су им руку пружили.
Ти људи увек имају више од оних који су им помогли. И ништа не узвраћају, ни људима, ни местима где су своје куће направили. Увек и непрестано траже све више. Стално надзиђују, дозиђују, проширују... Крше државне, а још више људске законе и добре обичаје. И стално су незадовољни.

Говоре како је Београд (Крагујевац, Јагодина, Бањалука, Ријека, Сомбор...) селендра, како су људи лоши, како су градови прљави, како су сви лењи и неваспитани, како је тамо одакле су дошли све било другачије, људи су часни, свако почисти пред својом авлијом, људи су вредни, куће су веће, намештај је модернији, уређаји су савременије, фабрике су боље...
Извинте, а ко вас је то преварио па дођосте у овај град, у ову селендру звану Београд, Крагујевац, Јагодина, Бањалука, Ријека, Сомбор... међу ове неваспитане ленчуге и на ове прљаве улице.
Што не остасте у вашим земаљским рајевима?

Дакле, нема лоших градова и места. Свако место је добро за човека који поштује људске законе и обичаје. Човек ће увек радити за добробит својих суграђана и вароши у којима живи. Јер ако тим људима и тим варошима буде боље, биће боље и њему. Увек треба најпре пружати. А онда нешто и очекивати.

Нечовек никада ништа не пружа, нити очекује. Само отима, граби... и пљује!

[aplauz.gif]
Imam dosta manje godina Mad, a po toj tvojoj racunici vec sam promjenila 4, i imam identicno iskustvo i misljenje poput tebe.
A jos bih nadodala..tu si i oni kompleksi koje takvi ljudi nose sa sobom....oni kojima smeta Beograd ,Kragujevac,Jagodina,BanjaLuka,Rijeka,Sombor...
Nije vazno gdje si i gdje ces, vec sta nosis sa sobom...ima svugdje 'ljudi' .

Poslednji put menjao Molena dana 12 Sep 2013, 00:21, izmenjena samo jedanput

Vrh
vuja kojic
Post  Tema posta: Re: Moram nesto da kazem  |  Poslato: 12 Sep 2013, 00:16
Korisnikov avatar
SIROTINJA RAJA

Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15

Drago mi je što moj zema slučajno ili namerno pominje moju Jagodinu ?
Interesatno je da Jagodina jedina u Srbiji ima više prvaka,i to 2 odelenja nego prošle godine.

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu