|
| Autoru |
Poruka |
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Bradpresto Pitt je napisao: GiGi je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Hahhahahahaah,znao sam da ce te sestra sad zvati,,,,vjeruj,,, Pa dogovorile smo se ranije da ćemo gledati...i sad čeka već sat vremena da se ja maknem s foruma... ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif) Dobro,dobro,pamtim sve,,,,ajde ti gledaj film,,,ajde smrc,,,hahahah Hahah...sestra je uvijek na prvom mjestu...zapamti to! See ya.. ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Naravno,naravno....vidim ose...
|
|
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
GiGi je napisao: Ma znaš kako ti je to...ja bih išla...al ne bih sama...pričala sam s frendicama o tome...al nikome se ne da ići... Ma tko zna...možda mi jednom nadođe i upišem se sama...  Pittko...kod nas je Vojkić ponovno izabran...  Sad idem...sestra me zove da idemo pogledati neki film...pozz... ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif) Ma ja nasla grupu na fb , i otisla ...sta me bre briga ? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Bolje kad kreces sama , mozda se tebi dopadne a drugarici ne , onda sta ? Solidarices se i ti odustati ? Jok ...kreni pa ako ti se ne dopadne odustaces zbog sebe a ne zbog neke druge ![[m04110.gif] [m04110.gif]](./images/smilies/m04110.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Jbte je ovaj Naopaki dosadan,,,to nemozes vjerovat,,,
|
|
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Bred evo ga sad ce...samo sto nije ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) cujem traktor iza coska ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Nikita je napisao: Bred evo ga sad ce...samo sto nije ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) cujem traktor iza coska ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) I to s priključcima,vezi Mendu,,,,hahahahah
|
|
|
|
|
|
|
Najgora
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:05 Postovi: 3580
|
pijete nešto? ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
|
|
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
Najgora je napisao: pijete nešto? ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif) Кад смо бирали... Си видела блуз на почетку, м? ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Najgora
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:05 Postovi: 3580
|
MAD BOOKSELLER je napisao: Najgora je napisao: pijete nešto? ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif) Кад смо бирали... Си видела блуз на почетку, м? ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif) još kad je netSki ihaj... nisam...daj opet
|
|
|
|
|
|
|
|
| Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 485 gostiju |
|
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|