Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Iz kog puta si polozio voznju? Kakav je osjecaj poslije probanja droge? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
GiGi je napisao: Sanjaš li u boji? ne sjećam se snova, tako da - ne znam Maskiraš li se u vrijeme maškara? bož'sačuvajKako bi se zvala tvoja autobiografija? tamo i nazadImaš li kućnog ljubimca? njemački ovčarS kojim bi pjevačem/pjevačicom snimio duet? Boss
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Pušiš li cigarete? Plavuše, crnke ili brinete? Ljeto ili zima? Kakve su ti boje oči? Ideš li kamo na ljetovanje?
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
MeGi je napisao: Da li su te nekad izbacili sa casa u osnovnoj ili srednjoj skoli? Da li te je lako iznervirat? u srednjoj, sat povjesti - prof bio papak, pa smo se malo posvađali, naglasak na malo mislim da nije, ne, pa vidiš kako vas sve trpim, nije to lako, al' se gura, nekako ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
MeGi je napisao: Iz kog puta si polozio voznju? hehe, nije da se hvalim, al' znaš i sama odgovor Kakav je osjecaj poslije probanja droge? nadrogiran
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Imaš li kakvu fobiju? Koju slavnu zvijezdu smatraš najšarmantnijom? Koliko su opasne febrilne konvulzije? Koga bi poveo sa sobom na pusti otok? Jesi li se ikada potukao s nekim?
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
GiGi je napisao: Pušiš li cigarete? ne Plavuše, crnke ili brinete? smeđe Ljeto ili zima? ljeto Kakve su ti boje oči? smeđe Ideš li kamo na ljetovanje? bio već, 5 dana u Rovinju, hotel Eden, divno mjesto
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Pa objasni taj osjecaj NADROGIRAN je l to kao kad se dobije 2 iz mate Duvas li svjecice za rodjendan? Da li mastas o seksu sa vise djevojaka? Da li citas Pittov blog? Forumas koga bi odmah banovao i zasto? (ne mozes sebe izabrat)
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
GiGi je napisao: Imaš li kakvu fobiju? fobiju da će se mojima nešto dogodit, jedino toKoju slavnu zvijezdu smatraš najšarmantnijom? Sandra Bullock, Robert Downey JrKoliko su opasne febrilne konvulzije? kod male djece nisu tako neuobičajene, a mali dio ostavi neke posljedice na djetetu, treba znati pravilno reagirati u stanjima visokog febrilitetaKoga bi poveo sa sobom na pusti otok? kuhara, francusku sobaricu, onda onog tipa što preživljava u svakojakim uvjetima (Bear Grylls - da nam lovi hranu) - i tak Jesi li se ikada potukao s nekim? jesam, tko nijemislim da je vrijeme isteklo
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Oceni nasa pitanja od 1 do 10? Jesi li dobio nekad nesto na nekoj nagradnoj igri? Zasto rode podizu jednu nogu kad stoje?
|
|
|
|
|
|