| Autoru |
Poruka |
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Il si senilna ili te ljubav safatala,trece nema...loooollll
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Il´ je i jedno i drugo...tko će znat... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Fakat nesto jeste,ali pa sta radis po sumama i gorama,,,,
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Divim se krajoliku... Fotografiram...to mi je hobi... 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
GiGi je napisao: Divim se krajoliku... Fotografiram...to mi je hobi...  Ma da,pa daj onda stavi ovdje par fotki pejzaža motovunskog,al nemoj slikat vuka,,,,
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Ajde budem...kad se vratim...zveknut ću slike...  Pittko...ja ću ipak malo van na sunce...uspjela sam izvuć čak troje ljudi...bravo za mene... ![[b6667.gif] [b6667.gif]](./images/smilies/b6667.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
GiGi je napisao: Ajde budem...kad se vratim...zveknut ću slike...  Pittko...ja ću ipak malo van na sunce...uspjela sam izvuć čak troje ljudi...bravo za mene... ![[b6667.gif] [b6667.gif]](./images/smilies/b6667.gif) Vazi,ajde lijepo se provedi,pa se pišemo,,,,
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Pišemo se...adio... ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
|
|
|
|
|
|
|
sosa
|
|

rang

Pridružio se: 06 Maj 2013, 23:36 Postovi: 464
|
![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif) Pozdrav narode..
_________________ Dok ti spavaš neprijatelj ne spava. Zato spavaj što češće i što duže, nek' neprijatelj crkne zbog nesanice.
|
|
|
|
|
|
|
sosa
|
|

rang

Pridružio se: 06 Maj 2013, 23:36 Postovi: 464
|
Nema nikoga ![[mislim.gif] [mislim.gif]](./images/smilies/mislim.gif)
_________________ Dok ti spavaš neprijatelj ne spava. Zato spavaj što češće i što duže, nek' neprijatelj crkne zbog nesanice.
|
|
|
|
|
|
|
|