Autoru |
Poruka |
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Picard je napisao: Žex je napisao: Da li si nekada izgubio lična dokumenta i smatraš li sebe ponekad rasejanom osobom ? nikad rasejan, rijetko, rijetko jednom kad sam dobio 3 (mislim da je to nešto kao 8-ica kod vas) iz jednog predmeta na faksu skoro me bus pregazio ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif) Dobro bro Osmica, tako je... Meni se ponekad desi da se totalno pogubim, ali u poslednje vreme jako retko... @ Da li je kod vas obavezno da svaki zdravstveni osiguranik ima svog izabranog lekara ?
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Sanjaš li u boji? Maskiraš li se u vrijeme maškara? Kako bi se zvala tvoja autobiografija? Imaš li kućnog ljubimca? S kojim bi pjevačem/pjevačicom snimio duet?
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Da li su te nekad izbacili sa casa u osnovnoj ili srednjoj skoli? Da li te je lako iznervirat?
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
GiGi je napisao: 1. Jesi li kada pao u nesvjest? jesam, ko klinjo jednom u Crkvi, valjda istjerivali đavla iz mene, od tad više nisam išao 2. Nosiš li jednobojne čarape ili? ne biram, sad one kratke stopalice3. Burek od mesa ili sira? sir je sirnica, nema status bureka - ali sir 4. Omiljena boja? siva5. Nosiš li šilterice? ne6. Pratiš li modu? da čitam časopise i pratim na netu - to ne, ali se znam lijepo obući i pazim na to, da
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Picard je napisao: MeGi je napisao: Da li si uclanjen u neku politicku stranku?
Ko je najveca zvezda u hrvatskoj? ne Venera (koja nije zvijezda nego planet, al' jbg) Zamisli i kod nas ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
GiGi je napisao: Picard je napisao: smiješ srećo 43 si zadovoljna? ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) Odlično...izvrstan broj...sad znamo koji broj tenisica ti moramo uzet za rođendan... ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif) hehe
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Žex je napisao: Picard je napisao: MeGi je napisao: Da li si uclanjen u neku politicku stranku?
Ko je najveca zvezda u hrvatskoj? ne Venera (koja nije zvijezda nego planet, al' jbg) Zamisli i kod nas ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) ahaha a htejal sam napisat da se ne priznaje odgovor zvijezda Danica ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
MeGi je napisao: Nigdje ne pise muska osoba , vec moze biti i zenska...
Najgore jelo koje si ikada probao je......? Najbolji koncert na kom si bio? Jesi li nekad probao neku drogu? fileki, tripice (janjeće i teleće iznutrice) jedan komorni orestar, divno je bilo laku, da
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Žex je napisao:
@ Da li je kod vas obavezno da svaki zdravstveni osiguranik ima svog izabranog lekara ?
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
Žex je napisao: Picard je napisao: Žex je napisao: Da li si nekada izgubio lična dokumenta i smatraš li sebe ponekad rasejanom osobom ? nikad rasejan, rijetko, rijetko jednom kad sam dobio 3 (mislim da je to nešto kao 8-ica kod vas) iz jednog predmeta na faksu skoro me bus pregazio ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif) Dobro bro Osmica, tako je... Meni se ponekad desi da se totalno pogubim, ali u poslednje vreme jako retko... @ Da li je kod vas obavezno da svaki zdravstveni osiguranik ima svog izabranog lekara ? je, obavetno je
|
|
|
|
|
|