Autoru |
Poruka |
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
pozdrav za Picarda od mene
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
nuša je napisao: malo sam bacilo oko na naslove tema, ne kužim...je li u Srbiji na nekoj tv "farma", zar je moguće da vi to pratite, gledate, kad je tu brdo naslova na tu temu....tužna sam ako je tako. aahahhaa pa dugo nije bilo nekog rijalitija narod uzbudjen Pa ima ljudi koji prate, a ima koji komentarisu onako bzvz
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Ja necu a pozdravim picarda jer ni on nije mene fala mu mnogo mu fala ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Megi tebe je posebno pozdravio..tebi poljubac socni slao ali ipak je Trile njegova tiha patnja znas 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
nuša je napisao: malo sam bacilo oko na naslove tema, ne kužim...je li u Srbiji na nekoj tv "farma", zar je moguće da vi to pratite, gledate, kad je tu brdo naslova na tu temu....tužna sam ako je tako. sve je ovde jedna velika farma seko,tužni smo i mi al džaba nam
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
ne, ne , ne sad se ne vazi
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
vuja kojic je napisao: nuša je napisao: malo sam bacilo oko na naslove tema, ne kužim...je li u Srbiji na nekoj tv "farma", zar je moguće da vi to pratite, gledate, kad je tu brdo naslova na tu temu....tužna sam ako je tako. sve je ovde jedna velika farma seko,tužni smo i mi al džaba nam ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) vujo de covecxe opusti se i ne tripuj leba ti a ono sinoc ja sam se salila na primedbama samo glupak moze shvatiti ozbiljno ajde ruka ruci nismo Turci mir mir ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
nuša je napisao: malo sam bacilo oko na naslove tema, ne kužim...je li u Srbiji na nekoj tv "farma", zar je moguće da vi to pratite, gledate, kad je tu brdo naslova na tu temu....tužna sam ako je tako. ne gledam je iz razloga sto mi je je zanimljiva. ne moze da mi zadrzi koncentaciju vise od desetak minuta i vrtim kanale. ovo je postao svojevrstan crni humor i treba gledati.
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
da slažem se jeste crni humor,, na žalost gde idu pare dok deca gladuju al to je to što smo siromašnije drustvo ( po svim pitanjima mislim) to u veće blato gazimo
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
MeGi je napisao: vuja kojic je napisao: nuša je napisao: malo sam bacilo oko na naslove tema, ne kužim...je li u Srbiji na nekoj tv "farma", zar je moguće da vi to pratite, gledate, kad je tu brdo naslova na tu temu....tužna sam ako je tako. sve je ovde jedna velika farma seko,tužni smo i mi al džaba nam ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) vujo de covecxe opusti se i ne tripuj leba ti a ono sinoc ja sam se salila na primedbama samo glupak moze shvatiti ozbiljno ajde ruka ruci nismo Turci mir mir ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) mislio sam na majčicu Srbiju....to tebe ne zanima za sad...imaćeš vremena da misliš o tome a te fore o mom tripovanju i mome opuštanju zaboravi....to sam odavno prošao
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
|