| Autoru |
Poruka |
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
MAD pozdravvvvv 
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
A Pic je stigao...sad mi je sve jasno... ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
poako...postat ce ti jasno ..ne brini  nije valjda kisa kdo tebe..opet nista od kupanja
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Je...od jučer pada...i ne da mi da idem na more...a ako je vjerovat DHMZ-u do srijede će bit takvo... ![[nesvest.gif] [nesvest.gif]](./images/smilies/nesvest.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
sad će i kod nas jbg ![[smilie_girl_303.gif] [smilie_girl_303.gif]](./images/smilies/smilie_girl_303.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
meni je bitno kakvo je poslije srijede  ..sebicno znam, ali jbg ha ha
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Što se događa poslije srijede? Hmmm.... Iskra...jesi se čula što sa sinom? Kako mu je? 
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
pa planiram posjetiti to cudnovato plavetnilo treba mi to sunce ..kontas 
|
|
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
MAD BOOKSELLER je napisao: Докторе Пикар, радујем се што те видим... Следећи пут не долази без заштитног комплета! Видиш шта ти раде они/е који би требало да се највише обрадују! Одвој мало времена за форум, иако ово лепо време мами у шетњу и природу... И поведи неку колегиницу, може и старија, нисмо ни ми најгори... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) Čika M, mahanje si vidio ti to šta mi rade vide mlad, neiskusan...
|
|
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
GiGi je napisao: A Pic je stigao...sad mi je sve jasno... ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif) Giguli si to stvarno ti? ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|