Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Picard je napisao: MeGi je napisao: nemam pojma, ne razumijem se u kocku Koji ti je najvci porok? Jesi li nekada vadio natalnu kartu? žene šta je natalna karta, nešto iz rodilišta ne znam objasnit tacno al uglavnom neka zena ti gleda to , slicno kao horoskop pa ti kaze sta te ceka u buducnosti sve detaljno kaze Vjerujes li u to da neko moze vidjeti neciju buducnost?
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
MeGi je napisao: Najbolja drzava je..........? Najgora je..................? Forumas koga bi poslao u zatvor na 10 dana je............? Forumas kome bi poklonio letovanje je..................? Forumas kog bi osisao na celavo je....................? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) živio čitav život u 'rvackoj pa onda o na jedno i na drugo pitanje odgovor RVACKA sebe, da se odmorim zeru ma nikome, niste zaslužili ko ima najdužu kosu, eto tog preseratora
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Odgovaraj precizno na pitanja , ne bjezi od odgovora Da mozes sad biti voditelj koju emisiju bi vodio? Hrvatice ili Srpkinje? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
MeGi je napisao: Ko osim tebe ima sposobnost promjene pisanja? Ko je na forumu najveseliji? a ko unosi negativnu energiju? znam da su pitanja glupa al jbg potrudi se da i odgovori ne budu glupi ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ne shvaćam pitanje najveseliji - pa ti na prva tri mjesta, onda deset mjesta niko negativa - hm, hm- borba između mene i Voja kujića i one anđele, njoj nikad ništa nije bilo pravo
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
MeGi je napisao: Picard je napisao: MeGi je napisao: nemam pojma, ne razumijem se u kocku Koji ti je najvci porok? Jesi li nekada vadio natalnu kartu? žene šta je natalna karta, nešto iz rodilišta ne znam objasnit tacno al uglavnom neka zena ti gleda to , slicno kao horoskop pa ti kaze sta te ceka u buducnosti sve detaljno kaze Vjerujes li u to da neko moze vidjeti neciju buducnost? ne vjerujem u bajke to kad sam bio mali
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Opet nisi fer, al aj Jesi li kao mali nosi shtrample? Predmet koji najvise mrzis je....? ( ne mislim u skoli nego predmet kao predmet npr sto,stolica itd kontas Koja tema na forumu te zivcira? Da li je Radisav Oluja klon i ciji, sta mislis?
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
MeGi je napisao: Odgovaraj precizno na pitanja , ne bjezi od odgovora Da mozes sad biti voditelj koju emisiju bi vodio? Hrvatice ili Srpkinje? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Malnar show, tu bih se jedino snašao Šveđanke
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
hahahhaha svedjanke
Da mozes na godinu dana da se zamjenis sa nekom poznatom licnoscu koja bi to bila i zasto? Najbolja kafanska pjesma je..........?
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Imam ja jedno pitanje ako smijem... Ma što ne smijem...tko mi brani... Dakle...koji broj cipela nosiš? ![[mislim.gif] [mislim.gif]](./images/smilies/mislim.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Gigi pomaziiiiiiiii postavljaj vise
|
|
|
|
|
|