|
| Autoru |
Poruka |
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Cek Trile nisi vise u shemi s Nikitom,,,
|
|
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
ubola je mene ta igla davno jos samo nisam ni glasa pustio
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Trile je napisao: cini ti se niko nema kljuc, a brava je komplikovana Da znam"brava"zqhrđala..hahhqhhqhh,takoreci ko nevina,,,,
|
|
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Trile je napisao: cini ti se niko nema kljuc, a brava je komplikovana a ti imas neki specijalni kalauz... tako reci jbt..vidis da Pit nista ne konta..On naviko na sitna muvanja i otrcane fore na PP-u pa misli da tako svi rade ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
|
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
julia, nije to kaluz, kalauzom moze da se obije brava to je nesto vise, nesto svetije,, ali ops, necu da neke pomisle kako pisem kao neki
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Jbote ja sam tu za ozbiljnu vezu,a ne za avanture ko vi,pa zato,,,baihahahahah
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Al ne mogu vjerovat da se Nikita predala bez ispaljenog metka,,,hahahahah
|
|
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
ta brava se ne obija nego se otvara, tesko da, ali kad se jednom otvori ..
|
|
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Trile je napisao: julia, nije to kaluz, kalauzom moze da se obije brava to je nesto vise, nesto svetije,, ali ops, necu da neke pomisle kako pisem kao neki ma jasno bre..nego..nisam mogla da nadjem dovoljno jake i upecatljive reci..reci koje bi mogle opisati tvoje velicanstveno bice.. sve je to ljubav..nekad si moja inspiracija a nekad mi , kad te vidim ponestane inspiracije...prosto samo zanemim... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
|
|
|
| Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 480 gostiju |
|
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|