|
| Autoru |
Poruka |
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Ovdje su samo i iskljucivo interesi,ostalo no pasaran,,,,hihihih
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Radi se o tome tko ce koga smotat i nesto ućariti u bilo kojem smislu,,,ja tako djelujem,,,,,
|
|
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
Bradpresto Pitt je napisao: E a sa tim sestro,oce,kceri,strina,kuma i prestanite, nema vam toga na netu,to je obmana,,, Како желиш да се називамо? Кретену, педеру, курво, соме, идиоте, фуксо мушка... Јел то примерени речник за форум? Свако нек користи речник који му приличи... На вољу ти, Пите, да изабереш. Мени више лежи овај речник који сам и до сада користио. ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif)
|
|
|
|
|
|
|
sosa
|
|

rang

Pridružio se: 06 Maj 2013, 23:36 Postovi: 464
|
mmm je napisao: e sad budi pametan.. a cvet koji sam ti velikodusno poklonio..to nista aa cccc[/quote] Vracala sam se nazad,da proverim..promaklo mi ![[kikice.gif] [kikice.gif]](./images/smilies/kikice.gif) u pravu si.. auuu,sto potrefih ovo citiranje ![[ups.gif] [ups.gif]](./images/smilies/ups.gif)
_________________ Dok ti spavaš neprijatelj ne spava. Zato spavaj što češće i što duže, nek' neprijatelj crkne zbog nesanice.
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
dobro vecer i od mene
uhhh...uletih ja u neku raspravu
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
mmm
|
|

rang

Pridružio se: 21 Sep 2012, 23:56 Postovi: 4935
|
sosa je napisao: mmm je napisao: e sad budi pametan.. a cvet koji sam ti velikodusno poklonio..to nista aa cccc Vracala sam se nazad,da proverim..promaklo mi ![[kikice.gif] [kikice.gif]](./images/smilies/kikice.gif) u pravu si.. auuu,sto potrefih ovo citiranje ![[ups.gif] [ups.gif]](./images/smilies/ups.gif) [/quote] Jaoo soso..nemoj da ti se ponovi..retke su one koje od mene cvet dobiju.
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Izaberi jarane sredinu,manite se kao fol prisnosti,,toga NEMA na Netu,to je jako jako providno,dakle umjerenost je bitna stvar,nikakvi ekstremi....
|
|
|
|
|
|
|
mmm
|
|

rang

Pridružio se: 21 Sep 2012, 23:56 Postovi: 4935
|
Molence oko moje.. sanjao sam te,zbog toga sam i dosao veceras
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Molena dobro vece i ono nase znas..nisam odavno
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
|
|
sosa
|
|

rang

Pridružio se: 06 Maj 2013, 23:36 Postovi: 464
|
![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Raaaazumeeem mmm..
_________________ Dok ti spavaš neprijatelj ne spava. Zato spavaj što češće i što duže, nek' neprijatelj crkne zbog nesanice.
|
|
|
|
|
|
|
|
| Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 321 gostiju |
|
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|