Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 26 Jul 2025, 03:40

Autoru Poruka
MeGi
Post  Tema posta: Re: Moram nesto da kazem  |  Poslato: 09 Sep 2013, 22:48
Korisnikov avatar
Born to die

Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51

ma gdje sam
vidi koliko nas je:)

Vrh
Molena
Post  Tema posta: Re: Moram nesto da kazem  |  Poslato: 10 Sep 2013, 10:41
Korisnikov avatar
*VIP*

Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49

cudila sam se sto ovi u mom okruzenju toliko vole bijelu boju..
pa na posao dolaze uglavnom u nekim bijelim kombinacijama....
ali zar i mi nismo isti...kad pocrnimo, dodjemo s mora, nabacimo onu lijepo bojicu, uglavnom se nesto bijelo nosi da se boja istakne ili da se pohvalimo... :D
ali ovi bijeli volancici na kosuljama muskim su neopisivi :lol:
i jos nesto...i to moram da kazem.
vecina zena se ne depilira...znaci vidis lijepu siluetu kako ti se priblizava iz daleka, naslucujes lijepo tijelo u nekoj kratkoj suknji..cini se poslovna zena, lijep hod...lijepo lice..i onda pogledas noge i paf :lol: :lol: ... runja zesca.
Vecina ih je jako dlakava i po licu..to je povezano sa hormonima...jbg ovdje muski koliko sam shvatila samo ebu, zene sve rade, i nema teskog posla za zenu...fizicki teskog posla....i hormoni podivljali.
I te dlake su im cool :D

Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: Moram nesto da kazem  |  Poslato: 10 Sep 2013, 10:46
Korisnikov avatar
Born to die

[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif] Molena
Jesi i ti pocela pustati dlake?

Vrh
Molena
Post  Tema posta: Re: Moram nesto da kazem  |  Poslato: 10 Sep 2013, 11:13
Korisnikov avatar
*VIP*

Nisam Megi....stid me i dalje :D
Ponekad pomislim da ne bi bilo lose...ali pogledam u ogledalo i paf :lol:

Jednom sam isla na depilaciju..kod jedne indijke, i vozio me vozac koji je imao milion pitanja..gdje idem i sta idem...Kada sam zavrsila, ceka me on u autu..i kaze madam kako je bilo...i ja mu pkazem ruke..reko pomiluj hahaha..a on se sjebo, ne zna sta bi....i onako me pomiluje po ruci i ta faca :lol: :lol: ...i kaze kao beba hahahaha....i kako da mu kazem da je tako po cijelom tijelu :D ...da tako treba da bude.
Ne vide oni razliku....samo im je cudno, nista drugo.

Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: Moram nesto da kazem  |  Poslato: 10 Sep 2013, 11:18
Korisnikov avatar
Born to die

Ma gdje jos pare da trose na depilacije.
je l im nisu upadljive toliko dlake, msm ono kad su crni crni

Vrh
Molena
Post  Tema posta: Re: Moram nesto da kazem  |  Poslato: 10 Sep 2013, 11:21
Korisnikov avatar
*VIP*

jesu na zalost...ono bas se vide
jake i crne.
..pa jbt ima zileta, nisu zileti skupi. :D
ma nije stvar ni para..nego im je to sexy, dlakava zena je zdrava zena, debela zena je zdrava zena.
Megi neobjasnjiva razlika mentaliteta.

Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: Moram nesto da kazem  |  Poslato: 10 Sep 2013, 11:23
Korisnikov avatar
Born to die

Pa dobro
to sto si sada napisala je lako za shvatiti, jer tako je i kod nas bilo
za vreme moje babe [zenskismeh.gif]

Vrh
Molena
Post  Tema posta: Re: Moram nesto da kazem  |  Poslato: 10 Sep 2013, 11:27
Korisnikov avatar
*VIP*

Toliko kontradiktornosti....u vrijeme tvoje babe se nisu ni ebavali da prostis..skoro :D
Ovdje su po tom pitanju daleko ispred nas hahaha...ali sve ostalo daleko iza nas.
I s obzirom da im ostaje samo sex, zato ih ima ko rokica...a kako i sami kazu, sta da radimo kad rijetko kada navecer imamo struje...rokaj :D

Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: Moram nesto da kazem  |  Poslato: 10 Sep 2013, 11:31
Korisnikov avatar
Born to die

ahahaha
Cuvaj se ti njih Molena;)

Vrh
MAD BOOKSELLER
Post  Tema posta: Re: Moram nesto da kazem  |  Poslato: 10 Sep 2013, 14:14
rang
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33

Molena je napisao:
U vrijeme tvoje babe se nisu ni ebavali da prostis..skoro :D

Већ ми је спочитнуто да сувише серем и попујем... а ја од тога имам болове у...
Уствари, доста памтим, а умем да слушам шта искусни људи причају...

О ебавању наших старих имамо идеалистичку слику.
Наши стари су били побожни, поштени, смерно су у вароши гледали само у врхове својих опанака, недајбоже да је мој деда погледао неко замашно дупе или љушкање сиса у јелеку усусрет, м да...
Срећом, имао сам шерет нану, која је у својим тридесетим годинама остала удовица. Са свима се дружила, и са газдама и са Циганима, све је видела и прилично запамтила. Живела је више од 90 година.Ево њених речи:

Шта, бре, причају да није било швалерације.
Одакле девојкама копилад, још онда. Јел то родиле ко Дева Марија?
А кукуруза одувек било, у свакој другој њиви. Па оплети!
Свака жена родила макар петоро, а имале су и по тринаесторо деце. Који отац је могао да се закуне да су сва деца његова, кад је и он сејао по селу у туђа крила.
Само су мајке знале, или наслућивале, које је чије дете. Отуд оних забрана да се нека девојка не може удати за неког момка. Како ћерки да каже да је спавала са несуђеним пријатељем и да јој је момак можда брат. Онда се налази мана: те много пијанчи, те расипник је, те није довољно имућан, итд...
Колико деце је умрло на порођају или непосредно после тога. Кажу није било лекова и неге. Нана каже, неке од тих смрти су биле само окаснели побачаји. Да туђе семе не расте у твојој кући.

Нана, тридесетогодишња жена, удовица, хтела је својој деци да сачува имање, да евентуални муж не присвоји оно што је она са својим покојним мужем у муци и одрицању стекла, а децу да јој не избаци на улицу, или им не да њихов део или мираз.
Млада и лепа, постала је објекат сталних насртања. Онда се одлучи да нађе заштитника, иначе ће је неко силовати у пољу и после рећи да је било уз њен пристанак. Одабере једног човека из сеоске општине. Озбиљан човек, домаћин, некадашња љубав, а онда су их родитељи оженили и удали по својој рачуници. Долазио он, тако, на пијаци да је пита да ли јој нешто треба, био добар пријатељ са покојним дедом. Она неко време оћуткивала, па кад је он једном директно питао, рекла му је да пристаје, само да би други престали да је узнемиравају. Свесна је да ће се прочути кроз село, али то ће јој обезбедити мир.
Онда му је рекла: Ако чујем да си, из беса, дигао руку на своју жену, напустићу те. Ако ти деца не буду најлепше обучена и исхрањена, напустићу те. Нећу да због наше везе други трпе. Мени и мојој деци ништа не треба, фала богу, млада сам, јака и способна да произведем и зарадим за све што ми је неопходно, и за славу, и да купим нова кола и коња, и да набавим новији плуг. У све се разумем и све могу. Осим овога што радимо, ништа ми друго не треба. Нека се чује да сам твоја, али ти немој да ми долазиш кући да сви виде, немој ни себи да наносиш бруку, ни мени ни твојој жени, ни мојој ни својој деци. Снаћићемо се где ћемо и када, велики је атар, имам салаш и ја, а богами и ти.
Гледала је његову децу, и када би видела да у нечему заостају за другом децом, купила би им повезачу или шубарицу, исплела би им чарапице, сашила кошуљицу. Иако је он својој жени говорио да је то купио у вароши, ова је све знала.
Каже нана, једном је о заветини, у црквеној порти, ова жена је пришла нани, подлактила је и назвала је сејом. Тако су две жене истог човека шетале портом, наочиглед свих, подлакћене, као сестре, и разговарале о новој боји за вунено предиво, о срповима које производи смедеревски САРТИД, о рецептима за пољупчиће, патишпањ, уштипке и ролат са шљивама. Ова жена је осетила да је њен муж према њој и деци постао бољи, нежнији. Да га је љубав преобратила и да је ту љубав пружао свима око себе. Знала је да су се волели кад су били млади. И разумела је. И она је била удата преко своје воље. Добро, нису се оне посећивале и дружиле свакодневно, али су имале поштовање једна према другој. Ако је то већ морало да се догоди, онда нису хтеле од тога да праве јавну бруку и срамоту, да се свађају и чупају за косе по друму. Поготову, кад за то и није било разлога.

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu