| Autoru |
Poruka |
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Cas jesi tu brate...izvini nisam te vid'o.Pozdrav druze
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
MeGi je napisao: ahahahah Nista , samo ti i dalje brini Pitt napravio skajp , kao da otkrio drugu planetu
Ja sam imala skajp pre godinu dve i uglavnom baba je pricala, stalno trazila da joj zovem neke rodjake e vala meni dosadilo i nemam ga vise Nisam ja otkrio skype,nego je to logican slijed dogadnja pa tu sam na ovim chatovima i forumima skoro 4 godine,tehnika je napredovala,zasto ne s nekim pricati oci u oci...
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
tu sam brate opusteno, smejem se Megi za skajp i babu i rodjake 
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
casual je napisao: tu sam brate opusteno, smejem se Megi za skajp i babu i rodjake  I sta je baba na kraju ukinula skype,,hahahhaah
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Pa to je istina pa ajde stani da te vide ma bezi breee, to mi je tako smor onda prica po sat vremena jbt Pitt ma mozes pricat bre ko ti sta rekao.....samo pamet u glavu ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: Pa to je istina pa ajde stani da te vide ma bezi breee, to mi je tako smor onda prica po sat vremena jbt Pitt ma mozes pricat bre ko ti sta rekao.....samo pamet u glavu ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Hahahahaha,nemozes pricati e moja Megi,naravno da se moze,na slusalice a i ovako,bar ja mogu jer u mene uvijek najjnoviji stroj,ja sam manijak tehnologije,,,,,
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Pitt jesi napravio spisak treba sa kojima ces se cuti? Hoces li napisati neku pricu na blogu vezano za to? Moras bre pisati da i mi ostali budemo upuceni....
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
 vidi kako je porasla, ali nista ne jede... jel tako bilo Megi? A rodbina se smenjuje ispred monitora 
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
hahahaha a Megi ne veruje da brinem i za nju kao i za sve drage osobe na forumu. vidi je kako se pravi luda sad. A kad zeza tad joj super, a Naopaki se nije naljutio cak se i sekira za Megi ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: Pitt jesi napravio spisak treba sa kojima ces se cuti? Hoces li napisati neku pricu na blogu vezano za to? Moras bre pisati da i mi ostali budemo upuceni.... Pa ne mogu pisati to su privatne stvari,to nikad ne pisem...samo o onome sto se ovdje javno dogodi,,,,
|
|
|
|
|
|
|
|