|
| Autoru |
Poruka |
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Bradpresto Pitt je napisao: GiGi je napisao: Ja uglavnom pozdravim...osim kad budem naglo spriječena... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Ja volim odlazak s pusama,e to je odlazak u stilu,,ihihhihihihi Nisam baš primijetila da ikoga ljubiš pri odlasku... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
GiGi je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: GiGi je napisao: Ja uglavnom pozdravim...osim kad budem naglo spriječena... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Ja volim odlazak s pusama,e to je odlazak u stilu,,ihihhihihihi Nisam baš primijetila da ikoga ljubiš pri odlasku... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Ma da mene ljube,,,hahhahah,ma salim se ljubim,Megi mada se ona srami,ali to je prijateljski,tebe,...inace ne razbacujem se pusama,ali kad ljubim to,je zaistinski,,hahahaah
|
|
|
|
|
|
|
sosa
|
|

rang

Pridružio se: 06 Maj 2013, 23:36 Postovi: 464
|
Izgleda ljubi na pp ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif)
_________________ Dok ti spavaš neprijatelj ne spava. Zato spavaj što češće i što duže, nek' neprijatelj crkne zbog nesanice.
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Pa da i na pp,u pravu si,,,
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Ipak smo Megi i ja tvoje vjerne učenice... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
E Gigi imas kiss na pp,,hahahaha
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Pozz svima
e pa nema veceg smora nego citat kad se salju ljubici,kisici
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
GiGi je napisao: Ipak smo Megi i ja tvoje vjerne učenice... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) To svakako,nisam ni ja lud odabrao malde i lijepe ucenice,,,hahahahahahha,jesam prepreden,,,,
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: Pozz svima
e pa nema veceg smora nego citat kad se salju ljubici,kisici Ma dobro to je kao izraz postovanja i to je lijepo,,,
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Pozz Megi...  Pa bolje da se ljubimo, nego da se tučemo... Pittko...ma premazan si svim mastima... ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
| Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 382 gostiju |
|
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|