Autoru |
Poruka |
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Molena je napisao: pa ti samo pohvale zasluzujes em si popularna em si uvijek u pravu ko ti smije reci drugacije hehe ahahahahahahaha nemoj mi molim te tim cvrkutavim glasicem ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
e sad si se zajebala nemam cvrkutavi glasic ja sam ti duboki alt...
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
ooooooooooo izvini altu zamalo da napisem atu  nisam te prepoznala vidim da si namunjena ahahahahahahahah
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
at ti u glavi..lujko jedna  jbt zivot....jel to tako kad motor pobudali cisto da znam sta me ceka i da se borim protiv toga pa zamisli da postanem kao ti ![[zid.gif] [zid.gif]](./images/smilies/zid.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Molena je napisao: at ti u glavi..lujko jedna  jbt zivot....jel to tako kad motor pobudali cisto da znam sta me ceka i da se borim protiv toga pa zamisli da postanem kao ti ![[zid.gif] [zid.gif]](./images/smilies/zid.gif) ahahahahahahahaha ne daj Boze a da ti kazem da moze da bude i gore samo se ja dobro drzim ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
E to me zanima daj par savjeta kako se to dobro drzi?
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
pobedila jeeeeeeeeeee isprcka me i ostavi bez teksta uuuuuuuuffffffffff
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
pa sad si tek trebala da se raspises pu ...kakvo razocarenje ja mislila sad kad podje sa savjetima...tipa ne kladi se hahaah..itd
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
ahahahahaha ma to se sisam samo za potrebe foruma ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ma kako si krenula pocet cu da sumnjam u istinitost tvojih rijeci ti vjerovatno ni ne postojis 
|
|
|
|
|
|