Autoru |
Poruka |
Leyla
|
|

rang

Pridružio se: 11 Jan 2013, 16:23 Postovi: 1682
|
Ja se ne secam njene mature ali cesto gledam slike sada mi izgledaju mladje nego tada bili su smesni sa onim tetkastim suknjama,a muskarci su nosili ret.dzempere i zvoncare xaxa
|
|
|
|
|
MARRIIN
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 15:39 Postovi: 3402 Lokacija: bgd
|
125 ![[onavucega.gif] [onavucega.gif]](./images/smilies/onavucega.gif)
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
ma Leyla ja sam ti iz jednog sela
mi nismo imali ni struju do '85
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Zdravko Colic je super pjevac bree Ma Lejla ja se sjecam svoje velike, aa jest to bilo vreme u pm furale se one stikle na shpic od po metra kosa rascupana ko curka pred cerupanje
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Leyla
|
|

rang

|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
MeGi je napisao: Zdravko Colic je super pjevac bree Ma Lejla ja se sjecam svoje velike, aa jest to bilo vreme u pm furale se one stikle na shpic od po metra kosa rascupana ko curka pred cerupanje a odakle ti to znaš
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Picard je napisao: ma Leyla ja sam ti iz jednog sela
mi nismo imali ni struju do '85 Ni mi isto isli traktorom u susedno selo koje je bilo savremenije isli tamo da gledamo utakmice, i evroviziju te davne 61
|
|
|
|
|
Leyla
|
|

rang

|
MeGi je napisao: Zdravko Colic je super pjevac bree Ma Lejla ja se sjecam svoje velike, aa jest to bilo vreme u pm furale se one stikle na shpic od po metra kosa rascupana ko curka pred cerupanje xaxa,tako je i kod nas bilo jos me noge bole od stiklica a kratka crna suknjica,od tada imam upalu jajnika ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Picard je napisao: MeGi je napisao: Zdravko Colic je super pjevac bree Ma Lejla ja se sjecam svoje velike, aa jest to bilo vreme u pm furale se one stikle na shpic od po metra kosa rascupana ko curka pred cerupanje a odakle ti to znaš Kako ne bih znala furala sma i ja modu dok sam bila mladja
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
a prva crnobijela TV došla u selo krajem '80-ih da vidiš tog veselja