|
| Autoru |
Poruka |
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
OPAAAAAAA MISKOOOOOO Danas smo naucili jos nesto novo Zapisite ovo, ovo je cudo nevidjeno,
- Pitt nije sam sebi uzor
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
MeGi je napisao: Gigi koliko je cas "zanimljiv" imacemo vremena uradit vise puita tu caralicu, pa odabrati onu koja nam odgovara ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) A i to što kažeš.... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
GiGi je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Samo neznam kako cetvorku,mozda ti nesto znas sto ja neznam da ti znas,sto nitko nezna,,,, ![[mislim.gif] [mislim.gif]](./images/smilies/mislim.gif) Pa nisam znala da je ovo sat logike... Ja znam da ne znam da znam što ne znam...već znam što znam da ne bih znala ono što ne znam...jel dobro tako? ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) Sve znam,,,,hihihihi
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: OPAAAAAAA MISKOOOOOO Danas smo naucili jos nesto novo Zapisite ovo, ovo je cudo nevidjeno,
- Pitt nije sam sebi uzor Pa nisam ja nikad rekao da sam sam sebi uzor,imam ja idole,a jedan od tih si i ti,,,,
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Druga natuknica koju treba zapisati:
- Pitt "sve" zna
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
GiGi je napisao: Druga natuknica koju treba zapisati:
- Pitt "sve" zna Druga definicija te teze je Oko sokolovo ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
GiGi je napisao: Druga natuknica koju treba zapisati:
- Pitt "sve" zna Ma nije to poanta,poanta je da znam onog koji zna ono sta ja neznam,,,a to je isto kao da ja znam,,,
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: GiGi je napisao: Druga natuknica koju treba zapisati:
- Pitt "sve" zna Druga definicija te teze je Oko sokolovo ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) E pa da i krila labudova,pa stvarno,,,bauahahah
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Bradpresto Pitt je napisao: GiGi je napisao: Druga natuknica koju treba zapisati:
- Pitt "sve" zna Ma nije to poanta,poanta je da znam onog koji zna ono sta ja neznam,,,a to je isto kao da ja znam,,, Ne profesore...ne slažem se s Vama...ukoliko vi tražite nekoga tko zna što vi ne znate...znači da vi ne znate i da ste ovisni o znanju onoga koji zna... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
GiGi je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: GiGi je napisao: Druga natuknica koju treba zapisati:
- Pitt "sve" zna Ma nije to poanta,poanta je da znam onog koji zna ono sta ja neznam,,,a to je isto kao da ja znam,,, Ne profesore...ne slažem se s Vama...ukoliko vi tražite nekoga tko zna što vi ne znate...znači da vi ne znate i da ste ovisni o znanju onoga koji zna... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Pa bolje je ovisiti o nekomu,nego ne znati,,,,hiihihhihi
|
|
|
|
|
|
|
|
| Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 428 gostiju |
|
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|