| Autoru |
Poruka |
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
STOP , STANI PITT Ne ostavljaj postove dok ne provjerim jesu li svi forumasi uzeli svjesku i olovku gdje ce zapisivati Jeste li Juhuuu ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Ja spremna! ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Za sat ppologije kod profesora Pitta... Profesore, koja je današnja lekcija? 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
MeGi je napisao: STOP , STANI PITT Ne ostavljaj postove dok ne provjerim jesu li svi forumasi uzeli svjesku i olovku gdje ce zapisivati Jeste li Juhuuu ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif) Hihihihihihihihi,jesu jesu,,,sto ce njima to,pa ima copy paste za zube,,,
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Gigi idemo ti i ja u zadnju klupu da mozemo dremat pa ovo sto propustimo uzecemo od ovih prisutnih pa prepisat ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
GiGi je napisao: Ja spremna! ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Za sat ppologije kod profesora Pitta... Profesore, koja je današnja lekcija?  Gigi,mislim da sam ti zakljucio jedinicu maloprije,,,bauhahahahahah
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: [zenskismeh.gif] Gigi idemo ti i ja u zadnju klupu da mozemo dremat pa ovo sto propustimo uzecemo od ovih prisutnih pa prepisat ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Dobro Megi timznas napamet moje gradivo,,,bauhahahah
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Nek ti ta 1 od Pitta bude podsticaj da jos bolje napredujes kao forumas ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: Nek ti ta 1 od Pitta bude podsticaj da jos bolje napredujes kao forumas ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Bravo ti ga bate,verigut,,,hahahahaha
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Može Megi...to mi paše...možemo i igrat križić - kružić... Već sam i pobijedila... 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
kakva galama u kafani
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
|
|
|