|
| Autoru |
Poruka |
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Samo ti biraj Megi,ovaj je ovakav,ovaj je onakav,ovaj nije moj tip,ovaj je tip 400,ovaj nije duhovit,nemoj tako,,,,
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Necu Pitt ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Mislim da smo ja i ti napravili slicne pogreske sto se toga tice ovdje,moram reci,ali sta sad,necemo zaliti za prolivenim mlijekom,,jel tako,,,
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
EEEEE ZIVOTEEEEEEE LUTALICOOOO Koliko ti tih kopija pokvarenih ploca imas , samo ih vrtis i vrtis ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Tako je, da napisem drugacije ne bi valjalo
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: EEEEE ZIVOTEEEEEEE LUTALICOOOO Koliko ti tih kopija pokvarenih ploca imas , samo ih vrtis i vrtis ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Tako je, da napisem drugacije ne bi valjalo Nemam ploce,imam plocice,,,ali u kupaonici,,bauahhahaah
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Fino je procitat nesto novo
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Bome...nitko ne zabavlja ko Megi i Pitt... Nego Pitt...nije mi nešto jasno...zašto si tako opterećen pp-ovima... ![[mislim.gif] [mislim.gif]](./images/smilies/mislim.gif) Zašto ti je to takav gušt?
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: Fino je procitat nesto novo Covjek koji govori istinu mora ponavljati uvijek isto,naprosto sto je istina samo jedna,,,kontare sreco,,,
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
GiGi je napisao: [zenskismeh.gif] Bome...nitko ne zabavlja ko Megi i Pitt... Nego Pitt...nije mi nešto jasno...zašto si tako opterećen pp-ovima... ![[mislim.gif] [mislim.gif]](./images/smilies/mislim.gif) Zašto ti je to takav gušt? Nisam ja opterecen ppovima,nego jednostavno neki ljudi pricaju iskrenije na pp,napominjem NEKI,,,hihihihihi
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
JOOOJ Gigiiiiiiii pa kud mu postavi to pitanjeeeee leleeeeee sad nece do ujutro stati to ti je naucnik prve klase, pokusava otkriti nesto jos neotkriveno u ljudima ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
| Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 375 gostiju |
|
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|