| Autoru |
Poruka |
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Drago mi je da ti je bilo lijepo...  Monsena da...još se tako zove... 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
kako mi ne bilo lepo, 95% gostiju stranci, tinejdzerke svuda okolo ah zivoteeeee gde su ta vremena 
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
A ništa...najbolje da se vratiš tamo... 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

|
naravno da cu obici opet ceo tad deo ali onaj miris i onaj osecaj, to se ne vraca  Secam se hotela Eden ne znam gde se nalazi ali ona suma okolo i oni tereni, neverovatno... A Kopar, svi u vozu na prozorima, i odjednom pukne pogled na one brodove i more, sve se beli i plavi a mi aaaaaaaaa ceo svet je nas u tom trenutku
|
|
|
|
|
|
|
sosa
|
|

rang

Pridružio se: 06 Maj 2013, 23:36 Postovi: 464
|
Pozdrav casual.GiGi ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
_________________ Dok ti spavaš neprijatelj ne spava. Zato spavaj što češće i što duže, nek' neprijatelj crkne zbog nesanice.
|
|
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
casual je napisao: naravno da cu obici opet ceo tad deo ali onaj miris i onaj osecaj, to se ne vraca  Secam se hotela Eden ne znam gde se nalazi ali ona suma okolo i oni tereni, neverovatno... A Kopar, svi u vozu na prozorima, i odjednom pukne pogled na one brodove i more, sve se beli i plavi a mi aaaaaaaaa ceo svet je nas u tom trenutku bilo je i čašćavanja, ko vidi prvi more dobije konja
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
ooooooooooooooooooooo OP! đe ste ljubicice? 
|
|
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
za kasanje ili onaj sto preskace balvane
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
 Eden...jel možda u Rovinju? Sosa...pozz i tebi...kako si?  Mojne...hello! Layo... ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif)
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

|
Soso cao, jel flertujes  Mojne brate a kad izadjemo iz voza oko sedam ujutru, zalet i pravo skok u more 
|
|
|
|
|
|
|
|