| Autoru |
Poruka |
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Al daj majketi pogledaj kako ova na Farmi pjeva,,kao da je u procijepu,,,hahahah
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
proslo 00:00 laku noc casa mljeka pa u krevet ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Вучица je napisao: vuja kojic je napisao: vukice bre iskra mi je teta....ti si mlađa od mene па што си мене цитиро тетинче ли едно ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Vucice,tebi je rekao sad se izlaci,reguliraj to,,nauhahahaah
|
|
|
|
|
|
|
MrPhact
|
|
rang

Pridružio se: 30 Mar 2013, 19:44 Postovi: 1233
|
MAD BOOKSELLER je napisao: Синци не кукумавчите. Собаљуј и не пушћај. Зар вас двојицу да собали жена! Оно, није да није, има је, алал јој... ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) Iz ovog coveka govori iskustvo ![[top88.gif] [top88.gif]](./images/smilies/top88.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: proslo 00:00 laku noc casa mljeka pa u krevet ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif) Ajde natrij natrij,i ne zaboravi oprat zube &piskit,,,hahahah
|
|
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
LaYa je napisao: MAD BOOKSELLER je napisao: Ма уватио их горки лист. Лажа турила неку додатну травку, па се обезнанили! Дечаци, ај сад постројте се, пребројте губитке, па поново. Приђите јој с леђа, јер она ништа не види кад се увати за дршку, мислим од тигања. Још ћете и палачинке да једете. ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) Oš palačinak? Ili jaje na oko? ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) Кака јаја, палачинке пресавијене ко марамица, са пекмезом од купине, ако има. Ако нема тури шта има, ал да буде паран број, за сваку руку по једну из цуга, да не дангубим. После ће руке да ми буду слатке... Мораћу нешто с њима да учиним. ![[smiley2544.gif] [smiley2544.gif]](./images/smilies/smiley2544.gif)
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
nacicemo neku strinu ad to lepo sredi posle pekmeza od jagoda,samo taj imam dok ne pocne opet kuvanje ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
|
|
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
ima li mešane marmelade ?
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907