| Autoru |
Poruka |
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
Ма уватио их горки лист. Лажа турила неку додатну травку, па се обезнанили! Дечаци, ај сад постројте се, пребројте губитке, па поново. Приђите јој с леђа, јер она ништа не види кад се увати за дршку, мислим од тигања. Још ћете и палачинке да једете. ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Оцо до дувара дотерало ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Вучица je napisao: vuja kojic je napisao: Вучица je napisao: vuja kojic je napisao: ako pravite klan pišite me....adresa je poznata redakciji
pozdrav svima ти си мој калн Б ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) znači rezerva  neću nigde teto од кад сам ја теби тета м ![[nesvest.gif] [nesvest.gif]](./images/smilies/nesvest.gif) Naziva te tetom!?Pa strasno,,,,
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
MAD BOOKSELLER je napisao: Ма уватио их горки лист. Лажа турила неку додатну травку, па се обезнанили! Дечаци, ај сад постројте се, пребројте губитке, па поново. Приђите јој с леђа, јер она ништа не види кад се увати за дршку, мислим од тигања. Још ћете и палачинке да једете. ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) Oš palačinak? Ili jaje na oko? ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Pitt samo ti zezaj ahhaha jest mi smjesno sto pokusavas provocirat a niko se ne prima, pa ni ja sutra organizujem nesto , svako po dinar da ti iznajmimo nekog klovna da te zabavlja po forumu BUAHAHAHAHA
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
vukice bre iskra mi je teta....ti si mlađa od mene
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
LaYa je napisao: Cas,jesi Prle,jesi Andjelk?  ti objasnim neke stvari zilav sam ja,ima te tresnem o zemlju dok kazes britva 
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
MeGi je napisao: Pitt samo ti zezaj ahhaha jest mi smjesno sto pokusavas provocirat a niko se ne prima, pa ni ja sutra organizujem nesto , svako po dinar da ti iznajmimo nekog klovna da te zabavlja po forumu BUAHAHAHAHA Pa ja...
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
casual je napisao: LaYa je napisao: Cas,jesi Prle,jesi Andjelk?  ti objasnim neke stvari zilav sam ja,ima te tresnem o zemlju dok kazes britva  ti bi mene tresnuo? ![[cray.gif] [cray.gif]](./images/smilies/cray.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
vuja kojic je napisao: vukice bre iskra mi je teta....ti si mlađa od mene па што си мене цитиро тетинче ли едно ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|