Autoru |
Poruka |
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
ono sto i radim.. dosla malo da se piskaram ![[cheers1.gif] [cheers1.gif]](./images/smilies/cheers1.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
stid me da kazem ali nije to bezobrazno sto vam palo na prvu na pamet 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Molena je napisao: stid me da kazem ali nije to bezobrazno sto vam palo na prvu na pamet  cula sta bi to Molena uradila?
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
hoces da pomirises hahahaha juu sorry
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Molena je napisao: hoces da pomirises hahahaha juu sorry naprskala se jebozovnim parfemom i cekala reakciju muskih kolega jel to? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
e pa jbg She nije mi bas to uvijek na pameti a kolege me inace ne zanimaju vecina je ozenjena, a ono sto je slobodno je nekako premlado a kod parfema me inace vise zanima reakcija zena 
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Molena je napisao: e pa jbg She nije mi bas to uvijek na pameti a kolege me inace ne zanimaju vecina je ozenjena, a ono sto je slobodno je nekako premlado a kod parfema me inace vise zanima reakcija zena  pa dobro isprobaj me koji parfem koristis? ja koristim ovaj http://fimgs.net/images/perfume/nd.4246.jpgu pi*du materinu sam se nasla u njemu al me nervira kad neko kaze da mirise na omeksivac a meni on mirise na hmmm....ne smem da kazem
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
meni je i hmmmmm bilo dovoljno da shvatim  koristim ih vise...nemam jedan poseban ovisi od situacije i gdje idem...ne koristim isti parfem kad idem na posao i vani..vjerovala ili ne haha  a od trenutnih koliko ih imam ( opeljesila sam duty free shop na aerodromu , morat cu uslikati kolekciju jednom pa da ti pokazem) nekako bih kao posebno drage izdvojila ove: http://www.pobjeda.me/wp-content/upload ... 99x300.jpghttp://www.nonstopshop.rs/cms/flick/pro ... /26322.jpg
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
ja sam ranije koristila razne i onda sam se pronasla u dva i posto je ovaj elle poprilicno ekspensiv htela sam promeniti ali ni jedan mi nije bio dovoljno dobar tako da sam zabagovala na njemu 
|
|
|
|
|
|