Autoru |
Poruka |
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
чуј ја и позориште ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) далеко било нека предавања (која само мене инстересују) ил још да учим да шофирам по старе дане а да не причкам како месим и како појмета немам с "црне рупе", врењу гројза у припреми вина а тек о хемији и физики све је то плод моје маште ![[images/smilies/angel.gif] [images/smilies/angel.gif]](./images/smilies/images/smilies/angel.gif) а маштам за десетку и све оно copy/paste
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Senka je napisao: Ovog je interesovalo ko je paketić za Vučicu...   што би она крекетуша од Карлеуше рекнула неје мој кап оф ти ![[images/smilies/nene.gif] [images/smilies/nene.gif]](./images/smilies/images/smilies/nene.gif)
|
|
|
|
|
Manojlo
|
|

rang

Pridružio se: 07 Nov 2016, 19:37 Postovi: 1322
|
Senka je napisao: Ma da...nemamo mi život izvan ove kutije...hahaa Manojlo ne lovi smuđeve... Ti ne ideš u pozorište... Ja....ne šetam Odina,recimo... ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif) Meni je , i to je stvarno tako , ovo zezanje jedna od bezbroj zanimacija...narocito u zimske dane . I dok god mi prija , igracu se s njom..
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Ја би тај proxy забранила на кец па нек гледају лого форума ал мене нико непитује ич ![[nevjerica.gif] [nevjerica.gif]](./images/smilies/nevjerica.gif)
|
|
|
|
|
Manojlo
|
|

rang

|
Ma , ebes to. Nego , sta mislite djeco , jel vrijeme za spavanje ? Manojlo , mora sutra dobro uraniti..
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Manojlo je napisao: Senka je napisao: Ma da...nemamo mi život izvan ove kutije...hahaa Manojlo ne lovi smuđeve... Ti ne ideš u pozorište... Ja....ne šetam Odina,recimo... ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif) Meni je , i to je stvarno tako , ovo zezanje jedna od bezbroj zanimacija...narocito u zimske dane . I dok god mi prija , igracu se s njom.. тачно ти верујем то знам како је мени било када сам открила Форум и дан дањи тврдим, да се БГД-кафе није затворио сигурна сам да на други ме никад било неби значи то је било од испијања јутарње кафе и спрда с Чика Флајом до озбиљних свађа с Фритом и те људе никад али никад заборавити нећу... ал то је она најлепша страна нет-света... сада, шансе нема да ме неки нов види ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Брале Манојло, лепо павкај и оне беЗобразничке снове снивај ![[images/smilies/mahmah.gif] [images/smilies/mahmah.gif]](./images/smilies/images/smilies/mahmah.gif)
|
|
|
|
|
Manojlo
|
|

rang

|
Laka noc i tebi . ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif)
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46218
|
Nikome se ne može zabraniti čitanje foruma,pa ni tima koji pišu s proxy. Ebeš forum koji niko ne čita. Mene samo i stvarno interesuje zbog čega ti proxy,kad vjerujem da ima stručnjaka koji i to mogu dešifrovati. ![[images/smilies/00500000.gif] [images/smilies/00500000.gif]](./images/smilies/images/smilies/00500000.gif)
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Senko po ovom što napisa, ispade da Forum postoji samo da se čita sad mi tugica neka što nemam neki Forum pa da ga zaključam i niko da ga nečita samo da pišu ebo proxy i voajerČine ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|