Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 18 Jul 2025, 15:31

Autoru Poruka
spectator
Post  Tema posta: Re: Kritike na račun administratora   |  Poslato: 28 Sep 2013, 20:12
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Sep 2013, 02:22

MrPhact je napisao:
Zasto brisete kritike admina Senka?

Ne brišemo kritike,nego spamovanje teme,raspravu o tetkama,lijekovima i slično.Upozoreni ste da to ne radite,a ti i dalje provociraš.Dobio si i službeno upozorenje

Vrh
MrPhact
Post  Tema posta: Re: Kritike na račun administratora   |  Poslato: 28 Sep 2013, 20:13
rang
rang

Pridružio se: 30 Mar 2013, 19:44

Brise mi spectator, ja se trudim da budem konstruktivan a on brise li brise, pri tom ne razlikuje sta je off topic a sta nije.

Citiraj:
Tema poruke: Izdato Upozorenje Boarda
Od: spectator
Polato na: Danas, , 20:09
Za: MrPhact
Poruka
Sledi upozorenje koje je izdato vama od administratora ili moderatora ovog sajta.

Vrh
MrPhact
Post  Tema posta: Re: Kritike na račun administratora   |  Poslato: 28 Sep 2013, 20:15
rang
rang

spectator je napisao:
MrPhact je napisao:

Ne brišemo kritike,nego spamovanje teme,raspravu o tetkama,lijekovima i slično.Upozoreni ste da to ne radite,a ti i dalje provociraš.Dobio si i službeno upozorenje

Prvo procitaj sta pise pre nego sto obrises. Kad sam pitao zasto brisete ti si obrisao.

Kad sam predlozio da ne brisete vec da prebacite u posebnu temu i to si obrisao.

Vrh
Maša
Post  Tema posta: Re: Kritike na račun administratora   |  Poslato: 28 Sep 2013, 20:16
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Pridružio se: 24 Feb 2013, 22:43

MrPhact je napisao:

Mr, što se tiče čata da ti ovde odgovorim a ne na + -, taj čat ima neki debeo problem ..ovaki : ili je prazna stranica kao da nikada se niko pisao nije ili na volšeban način nestane pisanje ili se pojavi pisanje od pre mesec dana. Šta je po sredi ne znam

Vrh
spectator
Post  Tema posta: Re: Kritike na račun administratora   |  Poslato: 28 Sep 2013, 20:18
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Sep 2013, 02:22

MrPhact je napisao:
spectator je napisao:
MrPhact je napisao:

Prvo procitaj sta pise pre nego sto obrises. Kad sam pitao zasto brisete ti si obrisao.

Kad sam predlozio da ne brisete vec da prebacite u posebnu temu i to si obrisao.

Obrisao sam jer nije bilo bezrazložnog brisanja,kao što tvrdiš,a ti više pazi gdje što pišeš,pa neće biti reakcije admin-moder tima,niti potrebe da se postovi prebacuju.

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Kritike na račun administratora   |  Poslato: 28 Sep 2013, 20:19
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 02:58

spectator je napisao:
MrPhact je napisao:

Ovde piše šta je obrisano,i jasno je da to o tetkama...itd... i nije trebalo da se upisuje ovde.
;)

Vrh
Snow
Post  Tema posta: Re: Kritike na račun administratora   |  Poslato: 28 Sep 2013, 20:24
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 28 Avg 2013, 00:44

haaha burazeru okupio si ceo admin tim u sekundi

Vrh
MrPhact
Post  Tema posta: Re: Kritike na račun administratora   |  Poslato: 28 Sep 2013, 20:25
rang
rang

Astra je napisao:
spectator je napisao:
MrPhact je napisao:

Ovde piše šta je obrisano,i jasno je da to o tetkama...itd... i nije trebalo da se upisuje ovde.
;)

Ma jasno to sam testirao novog moda, koji neselektivno brise.

Da je citao ne bi brisao sve vec bi on topic ostavio i to ne samo na ovoj temi vec i na temi jednoj drugoj ... tu mi je obrisao prvi post a samo sam rekao nekome ko ce razumeti, sto on nije razumeo vec obrisao.

Moj savet: pre nego sto krenes ka crvenom dugmetu, procitaj naslov teme pa tek onda odluci da kliknes ili ne.

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Kritike na račun administratora   |  Poslato: 28 Sep 2013, 20:30
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 02:58

Ovde prihvatam samo kritike na MOJ račun.

Vrh
MrPhact
Post  Tema posta: Re: Kritike na račun administratora   |  Poslato: 28 Sep 2013, 20:32
rang
rang

Ok kritika na tvoj racun je izbor moderatora, koji ne zna svoj posao.

Valjda je jasno da kad kritikujem njega kritikujem i tebe.

Osim ako niste otvoreni za kritike.

Poslednji put menjao MrPhact dana 28 Sep 2013, 20:32, izmenjena samo jedanput

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu