Autoru |
Poruka |
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
MeGi je napisao: Iskra ti imas dobre gene,kao Lepa Lukic:)) Megi ja lice mazem svaki 10 dan to jest kad se setim a kad sam bila devojka ihaaa koliko puta se desilo da me mrzelo da skinem šminku ja sam od onih koja misli što se više mackaš sa tim kremicama to kasnije imaš više problema što ne znači da sam u pravu jel u mom slučaju je dobar izgovor para vredi al nemam problem sa kozom ups ne kozom nego koŽom ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Iskra baci 5 isto mislim:)) Senka, pa bree ,to cu kad budem zivela sama a ovako mopras biti tih kad dolazis kuci ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 45984
|
MeGi je napisao: Pomazi me po licu Otkud znam....nije masna previse a nije ni suva sta ja znam Rado bih heheee...mene se koegice uživale štipkati za obraze...meka koža...  Moraš znati kakva ti je koža...neka ti kozmetičarka oredi...po tome bih rekla da je kombinovana...i onda kupiš kremu za kombinovanu kožu....i obavzno hidratantnu... Ili tražiš kremu za mladalačku kožu...
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
jedino što redovno mackam to su nokti ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
MeGi je napisao: Iskra baci 5 isto mislim:)) Senka, pa bree ,to cu kad budem zivela sama a ovako mopras biti tih kad dolazis kuci ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Pa budi tiha...uđeš u kupatilo,središ se...i provučeš u sobu...
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Ma cekam leto,pa da stavljam krastavce na oci ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
e da kazu da je to dobro ![[dancing2.gif] [dancing2.gif]](./images/smilies/dancing2.gif)
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Iskra je napisao: jedino što redovno mackam to su nokti ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif) Nokte nisam skroz odsjekla još od srednje škole...volim mal duže nokte...kada su sređeni,uredni,isturpijani...nalakirani...to mi je baš odraz žene...
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Senka je napisao: Iskra je napisao: jedino što redovno mackam to su nokti ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif) Nokte nisam skroz odsjekla još od srednje škole...volim mal duže nokte...kada su sređeni,uredni,isturpijani...nalakirani...to mi je baš odraz žene... o da  slazem se sa tobom ja sam osetljiva na nokte i kosu... ti to mora uvek da mi bude tip-top
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|