Iskra je napisao:
jesam li ja bila na redu več
![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif)
...evo tebra saci ti na redu..istrpi..

...
...tebra..dirko sam ti sheshiritj navataru..da ne pomislish da bi samo to da dirkam..odma tju ti reknem dimam i neke druge pretenzie sporadi tebe...
...'nachi..tako biti slatko dirko kolachitj..sve bi prste polizo..cenim dasu vrlo ukusni kadih ti opravish..

...
...providjenje mi kazue da domatjica kogod sto si ti ima veste ruke..aj dase zadrzim na njima..moz pomisli neko dae ovo erocki uvod pred razradu istog..ali jok more..otju da reknem dasi ti zena za sve spremna...
...kuvas..peres..cistish..pushish..neke slim cigarete..javlja mise..

...
...aj sad vako..zena si u najboljim godinama..vesele prirode..druzeljubiva..ee el se mi nesto dogovarasmo za neku kafu ovono..neshto me slabo demencia mashi..

...
...korisnik si tela vrlo mladolikog izgleda..momchitji se okretju za tobom..i dobacuju ti u sebi..nemau mooda na glas ko mi malo matoriji i sigurni u sebe da ti viknu na glas..

..sto tje nadalje retji..mmhhh..dobraaaaa siii..

...
...ko i svakoi domatjici..trac tie duhovna hrana..dok spremas rucak ukutjanima..nie zgoreg prozboriti koiu s priateljicama...
...telefon tie jos malo pa srasto s uhom..ako tako nastavis..uskoro tje ti na celu izraste brojcanik..a bolj da ti ne kazem de ce tise ocrtaviu utroseni impulsi..

...
...mani se usluga telefonskih kompanie i vetjinu razgovora obavljaj u cetriri oka..ili ako pricas samnom..u pet..vish dimam i tretje oko..msm imas ga i ti..samo tie malo nize..i mislim datie zatvoreno..trenutno..

...
...morala bi da poradis na sebi..ili ja na tebi i da ti se otvori to oko..ne bi li sagledala stvar iz pravog ugla..

...
...da ne bi bila u zabludi..ovo nisu nikakve insinuacie erockog konteksta..vetj ti prenosim poruku iz informacionog polja dostupnu samo nama korisnicima visheg nivoa svesti..

...
...savet..svaki dan otresi bar tri pelinkovca ko aperitiv..mozda ti otvori apetit..a moz biti i da spopadnesh muza ovono te samim tim dodje do resetovanja impulsnog broila..

...