Autoru |
Poruka |
montoya
|
|
rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:34 Postovi: 6875
|
Prvo da je kompententan sa većinom, zatim da prihvata tuđe stavove i mišljenja i naravno da ima svoj stav(svoje JA) kako bi učestvovao u samom radu.Najveći problem je zapravo netolerantnost jedne grupe članova koji svojim delovanjem narušavaju druženje ovog tipa.Nažalost položaj jedinki u društvu se oslikava i na samom forumu ali u znatnoj manjoj meri.
|
|
|
|
|
Excited_4U
|
|

Pridružio se: 13 Feb 2013, 22:33 Postovi: 89 Lokacija: 69
|
Bah to , ne postuju tudje misljenje i stavove i samo svoje guraju kao IN iako nisu IN nego OUT ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
_________________ Don't try to copy me, you will never succeed LOL !
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
subjektivno je sto je In,a sto Out
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Excited_4U je napisao: Bah to , ne postuju tudje misljenje i stavove i samo svoje guraju kao IN iako nisu IN nego OUT ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) Svakom je svoje IN .
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Excited_4U
|
|

|
Emanuella je napisao: subjektivno je sto je In,a sto Out IN je sve sto je Cool , zanimljivo, privlacno ..etc. Out je sve sto je Klise i FaKe
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

|
i onda opet kazem po cijim kriterijumima in ili out
|
|
Excited_4U
|
|

|
MeGi je napisao: Svakom je svoje IN . IN je kada je svima IN a ne samo meni ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif)
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
|
|
|
|
Excited_4U
|
|

|
Emanuella je napisao: i onda opet kazem po cijim kriterijumima in ili out po kriterujumima vecine ljudi koji nesto ocene kao IN a nesto kao OUT mislim da i sama prepoznajes sta je IN sta OUT ![[migg.gif] [migg.gif]](./images/smilies/migg.gif)
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

|
Excited_4U je napisao: MeGi je napisao: Svakom je svoje IN . IN je kada je svima IN a ne samo meni ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif) nisam za to uklapanje u krdo po svaku cjenu biti in svima zbog? da ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif) i tebi
|
|
|