Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Molena je napisao: Ma Megi ko te ljutio ebem mu misa  Ni na sta niJe osjetljiva kao kad je neko 'prc' za Picarda he he. Sala sala..iako bih ja voljela da ima i tog sexa i da niej sve sala  Ma gdje da me ljuti davno sam presla tu fazu forumasenja sad sam zrela zena i spremna humoriti kao odrasli
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
hahaha bravo Ljaki, majke mi legenda si
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
haahahah Laya i dalje si u tripu da ja sve gledam crno ili imas temperaturu
E sad ozbiljno vidim pises uhvatila te prehlada mene prosla al drzalo me 6 dana jbt kao nikad cuvaj se
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Mene puklo juce popodne i sva sam kao da me krava zvakala pa ispljunula. Al proci ce to,sve prodje,ko i zivot... (to sad malo dubokoumno,khm)
Megi,ne mislim da gledas sve crno,salim se
Piki,pusti ti legendu,ni ne gledaj ovamo,vidis,tava girl,mani se corava posla
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Znaci dosao red na sex hahah Lijepo lijepo...doba zrelosti(pomalo dosadno doba, ali valja) Nego vas dvoje otvarajte sebi temu ili cu vam je stvarno ja otvoriti.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
otvori nam ti mene je tako stid ![[rumenko.gif] [rumenko.gif]](./images/smilies/rumenko.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Molena sto nas dvoje opominjes kad smo 4 cini mi se da je ovo ipak cetvorka, vidis tu smo ti ,laya picard i ja auu lebe mekani , kazem ja da je net bolji nego reala ovdje cu doziveti sve
Laaya i meni tako bilo znas kad nism imala snage da sedim dugo za kompom ahahah svi su odmah znali da nesto se desava
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
hehehe, kako se malecka brani
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif) dobro je ovo Megi stidljiva,kao jos uvek uci Molena,sam djavo u telu zene Picard,iz mire djavoli vire I ja,levo smetalo Ovo ce biti dobar "fight" predosecam...
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Moram kad me molena podjebava Ti si Picard kriv muski tvore ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|