najduhovitiji...Megi zato sto je debela dlakava veverica i izrazava se ko kocijas
![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
Pitt,zato sto me slatko nasmeje,zato sto ima nesto nevidljivo simpaticno u svakom postu,Emanuela volim njen humor(a mislim da je ema bata...inace) i marin toliko je kratak al mu onaj smajli sa soljicom i onaj sto vuce devojcice za kosu odlicno pase
najdosadniji...trile i Pic jos od prethodnog foruma,jbga
najkreativniji...cane na postercicima,molena,vucica na bologovima,pitt i megi kad napisu neku smesnu pricu
sa najlepsim nikom..bpp,megi,lena,montoja
sa najruznijim nikom...sin brutal(ide mi na nerve taj nik,al caneta volim
![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif)
obavestenje sa terena:deckic je sve lepsi i lepsi.p.s.pitati sledeci put dal je od nekih preparata ili ima veze sa onim stvarima
![[m04110.gif] [m04110.gif]](./images/smilies/m04110.gif)
),urijel,uter,rein forest
najbrzi prsti...monti,kao da ga ima 5 kom.
najsporiji...
svadjalica...bolje provokator...evo ovako...Megi,Molena,bpp,nikita,just,andjeo 82 ima ih jos mrzi me da razmisljam
najveci folirant...mmm
najiskreniji...she
najmudriji...pitt
najnaivniji...she
najvise koristi smajlice..svi koriste,al najlepse stoje marinu
najromanticniji...rakel,molena,laza
najodaniji......
![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
a kako je to biti odan na forumu,zivota ti?
sa najvise klonova...mislim da ih ima,mislim da je to bolesno,ne razumem to i ne zanimaju me osobe koje to rade
najradoznaliji...sjajna,cikkk
ulizica...jel postoji to na forumu?
najlepsi(videli uzivo-slika)...ne mogu da pricam o fizickoj lepoti jer mi to nije bitno za odnose koje imam sa ljudima koje sam upoznala sa foruma,u slike ne verujem....dakle samo ono sto mogu da stipnem i pipnem i vidim svojim okom postoji....ostali su aj da kazem duhovi sa kojima se trenutno nosim
najlepsi odabir avatara...Bpp ima jedan i ne menja ga i zato je najlepsi