Autoru |
Poruka |
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Mislim da to i je najveća mana: nemoguće je ugoditi svima i često dolazi do toga da nekoga nehotice povrijediš...
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Molena je napisao: a kad objasni filozofira. tesko je ugoditi svima zato treba ugoditi sebi pre svega...oni koji nas prihvate takve kakvi jesmo vredni su paznje.. Jer dok ugodimo svima umorimo sami sebe...a opet ce ostati neko kome nismo ugodili..
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
Julia je napisao: Molena je napisao: a kad objasni filozofira. tesko je ugoditi svima zato treba ugoditi sebi pre svega...oni koji nas prihvate takve kakvi jesmo vredni su paznje.. Jer dok ugodimo svima umorimo sami sebe...a opet ce ostati neko kome nismo ugodili.. meni se lako ugodi ko zna, je l'
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
pa da, zar se ne osjeti to
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Picard je napisao: pa da, zar se ne osjeti to pa oseti se...ja sam evo postala vrlo osecajna... ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
Alek
|
|

Pridružio se: 10 Jul 2013, 14:30 Postovi: 238
|
prednosti-dodjes kad hoces,odes kad hoces... mane-cesto je dosadno
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
vezano za komentar iznad ti onda sjedi i placi ako ti je dosadno prednost: niko te nece videti ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
mana....nekad bih se uvukla u kutiju..ili barem dio sebe, ruku, usne,nos...itd  prednost je sto je dobro sto to ne mogu uraditi...
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
mana: moze se pogresno protumaciti prednost: lupas i boli te uvo
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
|