Autoru |
Poruka |
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
1.Da imate mogucnost izbora carobne moci koja bi bila i zasto? - hrana za sve gladne 2.Biraj : pametan/na - lep/a? - pametna 3.Najludje mesto na kom si vodio/la ljubav? - lift 4.Za tvoju srecu potrebno je .... malo,sitnoce zaiste cine zivot lepim 5.Knjiga koju si zadnju procitao/la - moc uma - etkinson 6. Da li je istina da vreme leci sve ? - nije 7.Imas li mane i koje su to ? - dzangrizava 8.Postoji li osoba koju mrzis? - ne 9.Verujes li u ljubav na prvi pogled? - ne,za ljubav je potrebno mnogo vise 10. A sad mi pozeli laku noc - lepo pajki...ljubi laža u oba oka sanjiva :*
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
..lažo..čestitam pestotu stranicu..
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Hvala Zloco i tebi lepe snove ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
Minnie je napisao: ..lažo..čestitam pestotu stranicu.. hehe,hvala hvala,ljubim ruke madam
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
Pridružio se: 18 Sep 2012, 23:21 Postovi: 2128
|
Minnie je napisao: pravite zajednički forum...možete da pozovete samo pet likova..a imate deset od kojih treba izabrati...
zajednicki izaberite 5 forumaša za vas forum...
megi molena trile cas mamba lana iskra em naopaki minnie
pazite birate forumaše a ne drugare i morate zajednicki odlučiti Pao dogovor za cas... Molena, Trile, Twilight, Minnie, Megi
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
LaYa je napisao: 1.Da imate mogucnost izbora carobne moci koja bi bila i zasto? - hrana za sve gladne 2.Biraj : pametan/na - lep/a? - pametna 3.Najludje mesto na kom si vodio/la ljubav? - lift 4.Za tvoju srecu potrebno je .... malo,sitnoce zaiste cine zivot lepim 5.Knjiga koju si zadnju procitao/la - moc uma - etkinson 6. Da li je istina da vreme leci sve ? - nije 7.Imas li mane i koje su to ? - dzangrizava 8.Postoji li osoba koju mrzis? - ne 9.Verujes li u ljubav na prvi pogled? - ne,za ljubav je potrebno mnogo vise 10. A sad mi pozeli laku noc - lepo pajki...ljubi laža u oba oka sanjiva :* Hvala Cici Mici laku noc i tebi ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
..to fajront znači...dobjo..laka notj i od ja...
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
Pridružio se: 18 Sep 2012, 23:21 Postovi: 2128
|
Vid stvarno 500-ta strana ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif) Cestitam Laki Laku noc svima sto odose ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif)
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
Laku noć i od mene ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
|
|
|
|
|
|