| Autoru |
Poruka |
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
MeGi je napisao: ja sam primjetila kad god ostavim ovdje post da niko nista ne pise a cim odem bice forumasa e zato cu svaki put namjerno smarat da drugi ne mogu caskat hihihihih jbt kao da sam lama pa ispljunem post pa toliko smrdi da svi moraju smugnuti ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Mislis ljama,jer lama je duhovni ucitelj(Dalaj lama)
|
|
|
|
|
|
|
Amon Ra
|
|

Pridružio se: 01 Maj 2013, 23:55 Postovi: 105
|
Debilko... Debilko rasplakaces me... Debilko... Debilko, brate... Pa koji ti je...
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
MeGi je napisao: ja sam primjetila kad god ostavim ovdje post da niko nista ne pise a cim odem bice forumasa e zato cu svaki put namjerno smarat da drugi ne mogu caskat hihihihih jbt kao da sam lama pa ispljunem post pa toliko smrdi da svi moraju smugnuti ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) nemoj tako Megi, citam tebe i pita i uzivam  Lazo sečeru
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
eto raje eto raje cim padne kritika Pozz LayA , EE DAA Imas recept tu dole na temi slobodno uzmi i prebaci ako zelis tamo kod tebe  Naopaki, super, a ti, je l ucis od Pitta? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Ma kakvi nisi ti zaljubljena,ono kad si bila zaljubljena bila si daleko daleko inspirativnija,rjecitija,duhovitije,tocno se vidi da nikog ne volis,,,,sto nije dobro,,,
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
LAzo di si ti ceo dan?
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Cas šmekeru Megi,ma kakao kad si vec objavila, da mi kazu da sam munula odavde Ako obradim sliku,onda 
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
lama ona zivotinja kazu da smrdi kad pljune, da se desavalo tako d apljune ljude ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Lasko,,,,*^%##+*^=,hihihih
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Naopak je napisao: LAzo di si ti ceo dan? To je samo jedan dan,nije ceo mesec ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|