| Autoru |
Poruka |
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Bradpresto Pitt je napisao: Onaj koji nece uciti od pametnojih,ostaje vjecna budala,,, ti na takve trosis svoje forumsko vreme ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
MeGi je napisao: Jeste zato sam i dosla na forum znala sam da cu nesto novo nauciti Tak je ,od mene uci kako treba,a od vecine ostalih kako netreba,,,,,znas
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
od tebe sam naucila da se netreba i neznam pise zajedno blago se meni , da pisem sastav odmah bi dobila 1 kao kucu ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Stavi u potpis MUDRI UCITELJ ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) jest zanimljivo tebe zezat Pitt uvjek istu plocu vrtis ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: od tebe sam naucila da se netreba i neznam pise zajedno blago se meni , da pisem sastav odmah bi dobila 1 kao kucu ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Nije bitan pravopis bitno je sta je pisac htio reci,a tko hoce pravopis ovaj ili onaj nek uzme gramatiku knjige pa nek uci,,,,
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
znala sam da skola nicemu ne sluzi cjeli zivot to govorim al me niko ne slusa oni nama tamo ocjenjuju zareze , tacke...cccccc
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: Stavi u potpis MUDRI UCITELJ ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) jest zanimljivo tebe zezat Pitt uvjek istu plocu vrtis ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Nema ja sta potpisivati to nista ne znaci,i na tarabama je nesto pisalo pa jedan nahebao,bitan je izricaj,koji ti hvala Bogu dobro znas,kad sam ja u pittanju,,,,
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
koji cirkus ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: znala sam da skola nicemu ne sluzi cjeli zivot to govorim al me niko ne slusa oni nama tamo ocjenjuju zareze , tacke...cccccc Puno ce ti u zivotu donijeti sitnicarenje,picajzliranje,gledaj sire,,,,,hiihihhihi
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*