| Autoru |
Poruka |
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Bradpresto Pitt je napisao: Nevce mi valjda Gigica odleprsati ,,hahahhahaha Rekla mi je da neće dok ne počne VB...onda će otići u dnevni ne bi li gledala... ![[mislim.gif] [mislim.gif]](./images/smilies/mislim.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
1000000000000 : 0 ZA MENE
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
MeGi je napisao: Ne daj Boze da sam u tvojoj ulozi pa bilo bi mi isto kao tebi od toliko zenskih oko mene ne bih znala koju izabrat, i dok ja razmisljam prodje voz hihiihihi Eeeeee,to ti mislis,"na terenu"stvari stoje drugačije,
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
aj pisite nesto smjesno
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Ma Pitt...jesi ti uspio smuljat neku od onih tvojih? ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
GiGi je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Nevce mi valjda Gigica odleprsati ,,hahahhahaha Rekla mi je da neće dok ne počne VB...onda će otići u dnevni ne bi li gledala... ![[mislim.gif] [mislim.gif]](./images/smilies/mislim.gif) Ufffff,dobro je,mislio sam da ti opet nije zaštekao Net,,,ihihihhii
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
GiGi je napisao: Ma Pitt...jesi ti uspio smuljat neku od onih tvojih? ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif) Ma kakvi,te se uglavnom ljute,u ljutnji ce im proci zivot,takve eliminiram....ihihhiihhi
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Bradpresto Pitt je napisao: Ufffff,dobro je,mislio sam da ti opet nije zaštekao Net,,,ihihihhii Nije...oporavio se od šokova...sad je ok...
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Hhahhahah,naravno,nemoj me vise sokirat,odgovarat ces za mene...bauahahhaha
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Ja te šokiram? Šokirat ću te za 10 minuta... ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|