Autoru |
Poruka |
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
..pa što me ne zovete bre...tek vidjeh da ova stolica funkcioniše.. ..da ne dangubimo.. ..šta Iskra sve zna o tebi.....molim iscrpan izveštaj dok ne smislim neko zahebano pitanje.. ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
viš da ne znam ni pitanja da postavim ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Mini...ja sam bila na stolici al mi vreme isteklo...
neka prisedne ko hoce...
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
jbg meni kasno moram u krevet a vi kad počnete sa pitanjima ko mitraljezi ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
..Lajkata...otamburaj ti nebitne..
Iskra- Trile Minnie- Tw Molena- Megi Senka- Just Bubi- Sjajna Nikita- Vučica Bole__Ser - i onaj Julijin ne mo' sad da tražim nick Zlobni.- Picard Cane- Pitt
..šta bre isteklo..a onaj sat što su nam nočas ukrali...
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
Minnie je napisao: ..Lajkata...otamburaj ti nebitne..
Iskra- Trile Minnie- Tw Molena- Megi Senka- Just Bubi- Sjajna Nikita- Vučica Bole__Ser - i onaj Julijin ne mo' sad da tražim nick Zlobni.- Picard Cane- Pitt
..šta bre isteklo..a onaj sat što su nam nočas ukrali... Iskra i Trile Dosta ti je,di si pre...jbg
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
ček bre sad smo bitni il ne bitni ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif)
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
Iskra je suvi genije,sta da vam kazem  Otisla sam
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
pa kad ne razumem ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif)
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
LaYa je napisao: Iskra je suvi genije,sta da vam kazem  Otisla sam ..e kad već pomenu..mislim isto al' nisam znala gde da napišem... ..nje da nema trebalo bi je izmisliti..ona je tolko zahvalan forumaš da bi se trebala plaćati suvim zlatom.. ..mislim i da ima najbolje atribute...kad se sve preračuna, pomnoži i sabere...dužina trajanja..komadi deca..itd... ..po mom sudu na atributima Iskra je na prvom mestu..pa onda jedno mesto prazno...i onda ih ima još lepih...
|
|
|
|
|
|